Forum

Kullanışlı UTM tavs...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Kullanışlı UTM tavsiyesi

21 Yazılar
8 Üyeler
0 Likes
1,004 Görüntüleme
(@birkanurlu)
Gönderiler: 327
Reputable Member
 

Birkan bey,

marka fanlığı yorumunuza katılmıyorum. bu portalda binlerce kullanıcı ve ciddi bir marka/ürün yelpazesi mevcut.

sizin belirttiğiniz "Cyberoam istediğiniz şeyleri fazlasıyla yapan ve gördüğüm en kullanışlı marka" cümlesi, bundan önce ve devamında yaşadığınız tecrübe/memnuniyete dayanıyor ise, draytek vb. marka önerilerinde de durum budur.

şahsi yorumum, sebep/sonuç ilişkisi oluşturulmadan belirttiğiniz formatta olan postlar mevcut, ancak sayılarının yüksek olmadığını düşünüyorum.

--Konu Dışı--

Hocam haklı olabilirsiniz. Ama sitede aktif olan yazarların bir çoğu firewall, router, modem, access point, hotspot gibi neredeyse sektörün her noktası için bu markayı öneriyor. Ben deneyimlerime dayanarak yorum yaptığımda her ihtiyaç için farklı bir cihaz ya da marka öneriyorum bu da hayatın olağan akışına uygun bir durum. İşin garibi başka platformlarda adının neredeyse hiç geçmemesi.

Belki her alanda eşsiz ürünleri olan bir markadır. Kullanmadığım için aksi bir şey söylemek istemem. Uzaktan bakan bir göz olarak bu tespitleri yapıyorum.

--Konu Dışı--

 
Gönderildi : 30/01/2017 12:08

(@m-oguzhanozkurt)
Gönderiler: 1323
Noble Member
 

Birkan Bey,

Konuyu tekrar hortlatmaya gerek yok. Siz nasıl kendi tecrübelerinize dayanarak Cyberoam'u öneriyorsanız diğer kişilerin de yaptığı budur. Draytek ürünlerinin farklı kişiler tarafından Cyberoam ve diğer ürünlerden fazla önerilmesi (sizin tabirinizle fanlık) ürünün ne kadar kişi tarafından kullanıldığı ve memnun kalındığını gösterir.

Kendi adıma konuşayım, sistem entegratörü bir firmada proje yöneticiliği yaptığım dönemlerde bahsettiğiniz alanların çoğunda farklı markalar ile çalışma fırsatım oldu. Draytek saydığınız alanların hemen hemen hepsine çözüm üreten bir marka olmakla beraber rakipleri ile fiyat-performans kıyaslamasında ciddi oranda lider. Stabil çalışması ve arkasındaki distribütör seviyesindeki teknik servis konusu ise tartışılamaz bile.

Ürünleri inceleme fırsatınız olursa incelediğinizde ne demek istediğimi anlayacağınızı düşünüyorum.

 
Gönderildi : 30/01/2017 17:58

Sayfa 2 / 2
Paylaş: