Forum

Office 2013 Excel P...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Office 2013 Excel Programındaki Yazdırma pencersinde önizleme yanıp sönme efekti

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
756 Görüntüleme
(@SuleymanBican)
Gönderiler: 50
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle tüm Çözümpark ailesine işlerinizde sabır ve çözüme ulaşabilen bir gün dileyerek, az önce rastladığım bir sorunu paylaşmak istiyorum.

Excel de herhangi bir çalışma kitabını yazdırmak isterken Ctrl + P  ya da Yazdır seçeneğiyle girilen yazdırma ayarları ve önizleme penceresinde çıktının önizleme ekranı yanın sönen efekte benzer bir şekilde görünüyor.

Aynı problem word ya da diğer programlarda yok. Yani önce ekran kartından şüphelenmiştim ama değil. 

Bu da gözü oldukça rahatsız ediyor. Evet belki sorun çok önemli değil gibi görünsede, hepimizin bildiği üzere bazen çorbaya düşen bir sinek aşçıyı işinden ettiği gibi bizide basit sandığımız şeyler işten kovdurtmasa da zaten yeterince stres li işimizde extra stres getirmemesi adına söz konusu problemin çözülmesi adına desteğe ve beyin fırtınasına ihtiyacım var.

 Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür eder. Bir gün hepimizin yeşil alanla kaplı bir nehir kıyısında balık tutup içeceğini yudumlarken olması dileğiyle hoşçakalın diyorum.

 

Ekrandaki durumu daha iyi belirtebilmek adına video olarak paylaşım linki

 

 

 

 

 

 
Gönderildi : 03/12/2014 18:39

(@m-oguzhanozkurt)
Gönderiler: 1323
Noble Member
 

Hocam Merhaba ;

Ekran kartı onboard mı harici mi? Harici ise marka model rica edeceğim? Benzer bir sorunu Excel değil de Mikro da yaşadık. Uzun uğraşlardan sonra PClerin üzerinde bulunan harici AMD ekran kartı driver larının yanlış driver kurulduğunu tespit ettik. Driver düzeltince sorun düzeldi. 

 
Gönderildi : 03/12/2014 20:11

Paylaş: