Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Toplu Mail

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
341 Görüntüleme
(@okanozbey)
Gönderiler: 1308
Okan ÖZBEY
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar. 

 Bir önceki konulara baktım fakat benim toplu mail ile ilgili beklentilerim biraz aşırı bir şekilde olacak. 

 Bana lazım olan bir toplu mail yazılımı fakat gereksinimlerim biraz profesyonel 'e kaçıyor. 

Arada bir load balancer kullanacağım yazılımsal bu cihaz gonderimleri paylaştıracak yani yüksek gonderimler olduğu için bu gonderimler tek sunucuya yük olarak binmeyecek.

Ayrıca elimdeki 50 - 60 adet IP adresini sunucuya ayıracağım ve bu yazılımın surekli olarak IP adreslerini değiştirmesini istiyorum.

Mail gönderimlerini birden fazla kişi yapabilmesi için veya yeri geldiginde alt hesaplar acabilmem icin  hesap oluşturma işlemleri yapabilmem gerekmektedir. 

Bu tarz işlemleri gerçekleştirebileceğim bir yazılım kullanan var ise bilgi edinmem amacıyla isim veya tecrubesini paylaşırsa sevinirim. 

 Teşekkürler. 

www.okanozbey.com

 
Gönderildi : 14/11/2013 00:04

(@mertkibar)
Gönderiler: 854
Noble Member
 

Dediğiniz tarzda bir yazılım bulamazsınız. Dilerseniz size özel bir yazılım geliştirebiliriz.

 

 
Gönderildi : 14/11/2013 02:14

(@ozgurmazlum)
Gönderiler: 2209
Illustrious Member
 

Belirttiğiniz gibi bir yazılım mevcut Email marketer software diye aratırsanız sonuçlarda çıkacaktır ismini tam hatırlayamadım. Yalnız şöyle bir durum var her hangi bir ISP den 2 tane sunucu için 50-100 ip adresi satın alamanız çok güç en azından Türkiye'de durum böyle. 

İkinci bir sorun da belirttiğim yazılımın kullanım ücreti çok pahalıydı. Ayrıca alt yapı masraflarını da katarsanız astarı yüzünden çok çok pahalıya maal olur. bu nedenle gerçekten amacınız mail gönderimi ise kendiniz vakit kaybetmeyin ama bu işin ticaretini yapacaksanız o zaman ayrı.

 
Gönderildi : 15/11/2013 18:37

Paylaş: