Forum

sata disk içer...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

sata disk içeriği gözükmüyor.

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
403 Görüntüleme
(@yasaryilmazer)
Gönderiler: 193
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

Kullanıcı tahmin ediyorum ki kendi başına programlar kurmak istemiş ve crack ler yüzünden sağlam bir virus yemiş. Sistemi açılıyor fakat diskin içeriği gözükmüyor. Ne local sürücüdeki windows dosyaları ne de yedek sürücüdeki dosyalar. komut istemiyle bile gözükmüyor ama ayrıntılar da boş ve dolu alanlar da dosya olduğu anlaşılıyor. Başka bir sisteme taktım fakat yine aynı problem. Var mıdır başka yöntemi yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler. 

 
Gönderildi : 26/08/2008 18:58

(@rahmidilli)
Gönderiler: 2458
Famed Member
 

Merhabalar,

Başka bilgisayara takıp biosta sistemin sata disk gördüğünü gördükten sonra işletim sistemi açılınca my computer altında yine görmüyorsanız(driver letter çakışması olabilir ona da bir bakın- disk managementtan)  en sağlıklısı daha önce forumda pek defa konuşulan data recovery yazılımlarından biriyle datalarınızı almanız da fayda var.

 
Gönderildi : 26/08/2008 19:11

(@yasaryilmazer)
Gönderiler: 193
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Herşey olağan gözüküyor. Yalnız başka bilgisayarda da takmama rağmen sürücü içine girdiğim zaman hiç bir bilgi gözükmüyor. Yalnız virüs taraması yaparken burada klasör olduğunu  ve oradaki virüsleri sildiğini görüyorum. Diğer bir taraftan net share yaparakta orada dosya paylaşımda olduğunu görebiliyorum. Son olarak Hdd recovery programı ile tarattığımda gözükmeyen dosyaları da görebiliyorum. Sanırım sata diskin kalıbıyla bir problem var.

 
Gönderildi : 26/08/2008 22:57

Paylaş: