Forum

Print Server'de kur...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Print Server'de kurulu Yazicinin ayarlari Client'larda Farkli Görünüyor

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
293 Görüntüleme
(@KamilEligul)
Gönderiler: 34
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Print Server'da kurmus oldugum Kyocera Taskalfa 3050ci KX sürücüsünde renkli yazdirmayi kapatip varsayilan olarak Siyah-Beyaz ayarliyorum.Yazici özelliklerine baktigimda degisiklik aktif oluyor ve Print Server'dan test sayfasini Siyah-Beyaz olarak alabiliyorum.

Fakat Networkteki herhangi bir Client bilgisayardan paylasima acilmis olan Kyocera Taskalfa 3050ci yazicisini yükleyip test sayfasi aldigimda renkli yazdiriyor.Client bilgisayardan eklemis oldugum Kyocera yazicisinin özelliklerine girip baktigimda, menüde varsayilan yazdirma ayarinin renkli oldugunu görüyorum.

Print Server üzerinde varsayilan olarak Siyah-Beyaz ayarlanmis ve paylasilmis Kyocera yazici sürücüsü Client bilgisayarlarda da neden default olarak Siyah Beyaz gelmiyor?Siyah-Beyaz gelmesini nasil saglayabilirim?

 
Gönderildi : 08/04/2013 13:31

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4317
Co-Helper
 

O modeli bilmem ama Kyocera'nın network yönetimi biraz garip (kullandığım model itibariyle) ayrı profil yönetimi gibi her cihaz için ayar yapmak gerekiyor. Neden gelmiyor çünkü her bir client'ı ayrı setup kabul ediyor nasıl sağlayabilirsiniz hepsini tek tek bağlanarak.


 

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 09/04/2013 03:43

Paylaş: