Forum

Windows tabanlı Sim...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows tabanlı Sim Kart takılabilen TABLET

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
590 Görüntüleme
(@OZGURYILDIRIM)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar merhaba;

 Şirketimizin pazarlama alanındaki aktivitelerini hızlandırmak için tablet almaya karar verdik fakat kullandığımız programlar ( explorer üzerinde çalışıyor ve uzak masa üstü gerekli olanlarda var ) Windows tabanlı olduğundan tabletin Windows tabanlı olması gerekiyor. araştırma yaptığımda Casper ve birkaç ürün buldum tam istediğimiz gibi özellikler var fakat dışarda kullanım için net bağlantısı için SİM kart takılamıyor sadece WİFİ olan yerlerde kullanabileceğiz. Bu nasıl bir mantıktır anlamadım konuyla ilgili olarak benim gözümden kaçan ve sizin önerebileceğiniz aradığımız şartlarda TABLET bulma olasılığımız nedir?

 şimdiden çok teşekkür ederim.

 Not: Konu yanlış yere açıldıysa özür dilerim..

 
Gönderildi : 08/04/2013 12:25

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4324
Co-Helper
 

Şuan hemen hemen her markanın Windows tabanlı tableti bulunuyor. i3, i5, i7 işlemcili tablet formunda ürünler artık yaygın ve usb arabirimli 3G aparatlar ile kullanılabilir. Dahili 3G arabirime sahip olanlarda olabilir.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 09/04/2013 03:40

Paylaş: