Forum

Logları Okuyamıyoru...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Logları Okuyamıyorum.

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
486 Görüntüleme
(@caglarmuhacir)
Gönderiler: 33
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar merhaba;

Yeni başladığım firmada 1 adet  x55e edge serisi  watchguard mevcut. Lisans süreleri biteli 2 yıl olmus neyse bizde dedik log server ile report server kuralım. Ayrıca rdp portunu değiştirelim bi kaç işlem yapalım. Cihazı resetledik rdp ayarlarını falan yaptık danışmam firmam gelip log server ve report server kurdu bu işlemi yaparken bir hayli zorlandı sonuc itibari ile bana raporlar 1-2 gün sorna görebileceğimi söyledi. Dünden beri dash board ı takip ediyorum hiçbir data düşmüyor. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

 

Hepinize iyi Çalışmalar. 

 
Gönderildi : 07/11/2012 18:55

(@efesulukcu)
Gönderiler: 1425
Noble Member
 

yazdığınız policyler üzerinde logging aktif değilse veya server manager üzerinde log server menüsü içerisinde bu cihazlar bağlı sekmesinde wachguard cihazınızı görmüyorsanız log sunucunuzda hiçbir veri göremezsiniz.

 
Gönderildi : 08/11/2012 23:22

(@caglarmuhacir)
Gönderiler: 33
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

server manager üzerinde log server üzerinde cihaz aktif gözüküyor. fakat http proxy ekleyip logging enable yaptıgım zatam neredeyse bütün sitelerin girişini otomatik olarak engelliyor. Get ile ilgili hata veriyor. 

 
Gönderildi : 12/11/2012 13:40

(@efesulukcu)
Gönderiler: 1425
Noble Member
 

o web proxy ile ilgili başka bir konu sanırsam. siz logging aktive ettiğiniz zaman log sunucu üzerinde allow veya deny kayıtlarını görebiliyorsanız logging sorunu çözülmüştür.

get hatası logging aktive olduğu için değil, web proxy tanımlarınızdan dolayı geliyordur. proxy action kısmını boş bırakıp deneyin. giriyorsanız kural içeriğinizi inceleyin.

 
Gönderildi : 12/11/2012 13:52

Paylaş: