Forum

Trendmicro AV Yazıl...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Trendmicro AV Yazılımını Almayı Düşünenler .

7 Yazılar
5 Üyeler
0 Likes
419 Görüntüleme
(@hasanderin)
Gönderiler: 20
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar merhaba,

Trendmicro Woory Free bussiness ürünü kullanmaktayım.Eger trendmicrodan bi ürün almayı düşünüyorsanız hemen silkinin ve düşünmeyi bırakın.110 Mağazalık bir firmanın bilgiişlemine bakıyorum mağazaların internet akışlarını kısıtlamak ve şirket içinde pclerin antivirüsünü tek panelden saglamak için aldım .Fakat programın o kadar açıgı var ki hiç bir şekilde  internet akışının önüne geçemedim .Merkez de ise  o kadar ağırlastırdıki yani berbat duruma geldi merkezden kaldırdım .Teknık destek konusunda 0 ve kesınlıkle sıze yardımcı olamazlar.Ben size derımkı kesinlikle riske girmeyin .Ben yandım siz yanmayın 🙂 

 
Gönderildi : 23/10/2013 23:41

(@vasviuysal)
Gönderiler: 7889
Üye
 

worry free antivirus yazılımı intenet akışını kesmek için tasarlanmış bir ürün değil

amacı dışında kullanmış olmuyormusunuz bu durumda 

 
Gönderildi : 23/10/2013 23:58

(@hasanderin)
Gönderiler: 20
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

İnternet akısını kesmekten kastım  uzaktakı bılgısayarlara  belırlemıs oldugum sıtelere gırıs ıznı dısındakılere ıse blok vermesi.Aldıgım urun Woory Free bussiness security service bu amaçta kullanılan bir yazılım .

 
Gönderildi : 24/10/2013 00:17

(@bilgehanpoyraz)
Gönderiler: 809
Illustrious Member
 

Selamlar,

ürünün kurulumunu kim yaptı. Gerçekten tecrübeli bir arkadaşmı yaptı yoksa ürünü ilk defa kuran birimi yaptı?

bunu sormamın nedeni şu, loğlarda ve eventlerde mutlaka ip ucu vardır. Eğer program işi billen biri tarafından kuruldu ise oralardan bişeyler çıkartabilirsiniz. Bunun dışında dünyada kullanılan bir ürün heryerde çalışıyor sizde çalışmıyor olamaz. Mutlaka eksik bişeyler vardır.

Makinalar ağırlaştı konusunda da şunu söylemek lazım, bu tip programlar makine donanımlarına göre optimize edilebiliyor. Yine ince ayarları ile oynanarak çözüme ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.

 

İnternet trafiğini direk bölgelerden mi çıkartıyorsunuz yoksa merkeze yönlendirip merkezden mi çıkartıyorsunuz?

bir proxy kurarak hizmeti kendi üzerinizden sağlayabilir diğer tüm trafiği kesebilirsiniz çözüm olabilir buda...

Bilgehan

 
Gönderildi : 24/10/2013 02:53

(@resulsoydas)
Gönderiler: 1627
Noble Member
 

Trend Micro'nun demosunu yapmıştım. Benim incelememin asıl amacı antivirus özelliği idi. Sanıyorum siz filtreleme için satın almışsınız. Filtrelemenin olduğunu gördüğümde şaşırmıştım zaten. Cloud Tabanlı bir filtreleme arıyorsanız eğer Webroot SecureAnywhere Web Security ürününü önerebilirim. Sadece Web filtreleme yapıyor. Şu an 30 kadar kullanıcıda kullanıyorum. Filtre sistemini kurduğunuz makinalarda bir miktar internete erişim hızında yavaşlama mutlaka olacaktır. Bu kaçınılmaz.

 

 
Gönderildi : 24/10/2013 19:37

(@hasanderin)
Gönderiler: 20
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Ürün kurulumu tamamen profesyonel kendi ekiplerince yapıldı.Lisans girerken bizim oluşturmuş oldugumuz kullanıcıların tamamını sildiler ve butun emeklerımız bosa gitti  ve kullanıcıları tekrar tek tek eklemek durumunda kaldık .Bunun harıcınde uzaktakı bılgısıyarlarımızda ınternet explorer harıcı bı tarayıcı engelleyememekle bırlıkte iexplorer da da tam anlamıyla aktıf degıl.Windows 8 metro menusundekı internet exploerer sa hıc bır turlu engellenemıyor .Bıze vaad edılen hizmetin %40ı dahi verilmedi.Proxy için bir bant genişliği ve bir yapı gereklı bu benım gundemımde olan bır sey degıldı.

 
Gönderildi : 24/10/2013 20:14

(@mertkibar)
Gönderiler: 856
Noble Member
 

biz şirket olarak KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS ürününü kullanıyoruz.

Tredmicrodan daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Trendmicronun ürünlerinde bizde çok sıkıntılar çekmiştik.. kaspersky geçtik rahatladık.

 
Gönderildi : 28/10/2013 20:53

Paylaş: