Forum

canon i sensys 9220...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

canon i sensys 9220cdn pc ye tarama göndermiyor

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
445 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba ofisimizde  canon i sensys 9220cdn yazıcı mevcut ağ üzerinden tarama yapamıyorum normal olarak çalışıyordu.yazıcıdan taramayı pcye gönderiyoruz standart uyguladığımız işlem.doysayı pc mi seçtikten sonra tarama yapınca tarama dosyası bekleniyor diyor.tamam ve iptal seçenekleri mevcut.tamam diyince hata sesi gibi bir ses geliyor ama herhangibi bir işlem yapmıyor ve uyarı çıkmıyor.Bilgisayardaki scan klasörüm bomboş bişey göndermiyor.Tüm yetkiler verilmiş durumda everyone yetkiye sahip klasör.zaten hali hazırda çalışıyordu.bilgisyardaki klasöre atmıyor.ama çıktı çıkarınca çıkarıyor.birimi kurcaladı bilmiyorum.Önceden sorunsuz çalışırdı bu konuda gerçekden yardımcı olabilcek bi arkadaş var mı biraz acil bi konu

 
Gönderildi : 13/02/2018 17:35

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4272
Co-Helper
 

Yazıcı konsolunu incelersiniz niçin yazamadığı ile ilgili log'u inceleyebilirsiniz. Hedef tanımları yine IP ile gireceğiniz console dan yapılmakta.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 13/02/2018 18:39

(@cetinkarli)
Gönderiler: 77
Estimable Member
 

Merhaba,

Eğer bilgisayar bir domaindeyse ilgili klasör e paylaşım ve güvenlik yetkisini lokal kullanıcısı kimse ona yetki verip deneyebilir misiniz?

Bir de sisteminiz isimi çözümlemiyor olabilir taramak istediğiniz bilgisayarın adını değilde IP adresini yazarak deneme yapabilirsiniz.

Kolay gelsin.

 
Gönderildi : 13/02/2018 21:00

Paylaş: