Forum
Merhaba hocalarım netsis üzerinden bayilerimize hesap mutabakatı gönderimi yapıyoruz yaklaşık günlük 1000 bayiye netsis üzerinden mail gidecek. Natro ve Turhost firması saatlik mail kısıtı olduğu için mailler gitmiyor. Günlük ve saatlik sınırı olmayan mail hizmeti alabileceğim bir firma bulamadım. Kendi sunucumuzu kurmakta maliyetli bir süreç. Önerebileceğiniz bir mail firması veya bir çözüm arayışı içerisindeyiz.
Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
İyi Çalışmalar
Sendgrid ya da ahasend gibi mail uzerine profesyonel olan firmalardan ilerlerdim. kendi domaininizi kullanarak spama dusmeden gonderebiilirsin. ayrica dashboard uzerinden gonderimleri de takip edebilirsiniz.
@evrenyeniev cevabınız için Teşekkür ederim. Bu firmalardan kullandığımızda kvkk sıkıntısı yaşarmıyız
Maalesef Turkiye'deki KVKK prosedurunu tam olarak bilmiyorum. Ama bu firmalar e-postaların içeriğini standart olarak saklamasa da, gönderen ve alıcı adresleri, zaman damgaları, teslimat durumları, açılma ve tıklanma oranları gibi meta verileri analiz amacıyla saklar. Bu acidan kullanicilardan onay alman mi gerekir ya da baska bir prosedur var mi. Bunu bir avukata sorsan daha iyi olur sanirim.
Hocam cevabınız için Teşekkür ederim uzmanposta com ile görüşme sağladım ve çözüm buldum. Teşekkürler