Forum

mailenable webmail ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

mailenable webmail login sorunu

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
2,280 Görüntüleme
(@SalihPALA)
Gönderiler: 67
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Selamlar,

Kısa bir süre kullanım amacıyla mailenable enterprise sürümünü kurdum (trial versiyon). Ama webmail paneli ile ilgili bir sorun yaşıyorum. İlk başta webmail paneli görüntüleyemedim sonrasında asp ayarları, IME_ADMIN ayarları derken düzelttim. Fakat bu seferki atlatabileceğim bir soruna benzemiyor. 

Mailbox kullanıcısı açıyorum, webmail enable durumda fakat webmail panelden login denediğimde "mailenable webmail authentication failed" hatası alıyorum. Aşağıdaki linklerden de görebileceğiniz gibi firma bununla ilgili sorun yaşanması diye bir kaç çözüm yolu sunmuş, bazı şeylerin kontrollerinin yapılmasını istemiş fakat ben tüm bu adımları da doğruladım. Herşey tamam gözüküyor. Acaba çok ekstrem bir durumdan mı kaynaklanır yada var mıdır burada böyle bir sorunla karşılaşan merak ettim. Öneride bulunabilirseniz çok sevinirim. 

http://www.mailenable.com/kb/Content/Article.asp?ID=me020045

http://www.mailenable.com/kb/content/view.asp?ID=ME020182

 

 
Gönderildi : 11/01/2014 17:40

(@ozgurmazlum)
Gönderiler: 2208
Illustrious Member
 

Sorun yaşadığınız hesabı outlook üzerinden test ettiğinizde aynı sorun yaşanıyormu. Eğer sorun olmuyorsa webmaildeki daha önceki permission sorunlarınıda düşünürsek kurulum esnasında yüklenmeyen bazı dosyalar olabilir. Logları inceleyerek bir sonuca ulaşabilirsiniz. Yada repair ederek tekrar kurulumunu sağlamanız çözüm olabilir.

 
Gönderildi : 14/01/2014 18:18

Paylaş: