Forum

MSExchangeMTA / X.4...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

MSExchangeMTA / X.400 Service / Event id : 290

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
447 Görüntüleme
(@maforum)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

merhaba,
exchange 2003 açılırken birkaç exchange servisi start olmuyordu. internette araştırdım. smtp de sorun olabilir yeniden yükleyin diyordu.  ( http://support.microsoft.com/kb/840469  ) aynen yaptım problem düzelmedi. şimdi ise kullanıcılar mail gönderemiyorlar. hata aşağıdaki gibi.


Kaynak : MSExchangeMTA
Kategori : X.400 Service
Olay K. : 290


Açıklama : A non-delivery report (reason code unable-to-transfer and diagnostic code unrecognised-OR-name) is being generated for message C=TR;A= ;P=KURULUS;L=SERVER-090225083131Z-15. It was originally destined for DN:CN=KULLANICI ADI SOYADI,CN=RECIPIENTS,OU=FIRST ADMINISTRATIVE GROUP,O=KURULUS§ (recipient number 1), and was to be redirected to . [MTA DISP:RESULT 16 136] (12)


yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, saygılar...

 
Gönderildi : 25/02/2009 13:52

(@ErtanKURUN)
Gönderiler: 686
Honorable Member
 

Merhaba;


http://support.microsoft.com/kb/841834  incelemenizde fayda var

 
Gönderildi : 25/02/2009 14:11

(@maforum)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

maalsef düzelmedi.

 
Gönderildi : 25/02/2009 15:13

(@maforum)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

exchange ile ilgili servisleri (smtp,nntp,iis...) ve exchange server 'ı reinstall yaparak problemi çözdüm.
ilginiz için teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 25/02/2009 18:29

(@ErtanKURUN)
Gönderiler: 686
Honorable Member
 

Geçmiş olsun geri bildirim için teşekkürler

 
Gönderildi : 25/02/2009 18:54

Paylaş: