Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

"Ücretsiz Asterisk Santral Kuruyorum" diyen bilgi işlem uzmanlarına özel eğitim

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
528 Görüntüleme
(@AykutSAGLAM)
Gönderiler: 42
Trusted Member
Konu başlatıcı
 
Son yıllarda bilgi işlem uzmanlarının bir çok açık kaynak altyapısında çalışan yazılımı çalıştıkları kurum bünyesinde ticari yazılımların yerine konumlandırdıklarını duyuyoruz. Mail, web sunucusu, internet güvenliği, yedekleme ve sanallaştırma gibi bir çok kritik açık kaynak uygulama artık kurumların altyapılarında yerini almış durumda.
Eğitimde bilgi işlem uzmanlarının kendi telefon santrali sistemlerini kurmalarını ve yönetmelerini hedefleniyor. Bilgi işlem uzmanları ve yöneticilerinin çalıştıkları kurumlar içerisinde bir çok teknolojik altyapıyı yönettiklerini zaten biliyoruz. Belki de yönetemedikleri tek teknoloji olarak kalmış VoIP tabanlı santral yapıları konusunda bir bilinç oluşturmak istenmiş. Ücretsiz eğitim programında amaç bilgi işlem uzmanlarını pratik bilgi ile buluşturmak. Eğitimlde ip santral konusunda en yaygın Asterisk dağıtımlarından biri olan FreePBX’i kullanılıyor.
“Ücretsiz Kendi Santralimi Kuruyorum” eğitiminde katılımcıların temel düzeyde ağ ve sistem bilgi sahibi olması gerekiyor, eğitim sonunda yapılan sınav sonucunda Empatiq firması sertifikasyonlarından ilkine sahip oluyorlar. Ayrıca firmanın distribütörlüğünü yaptığı Grandstream, Sangoma gibi ürünlerden özel indirimler ile satın alma imkanına sahip oluyorlar.
Eğitimler şirketin Beykoz ofisinde 12 kişilik atölyesinde özel davetiye ile yapılmaktadır, her hafta tekrar edilen ücretsiz eğitimler seviyelere listelenerek davetliler çağırılmaktadır.
 
Gönderildi : 25/06/2015 02:09

(@mehmettopcuoglu)
Gönderiler: 342
Honorable Member
 

Şu an çalışmıyorum ancak eğitime katılmak istiyorum, eğitim çalışanlara özel mi ? 

 
Gönderildi : 28/06/2015 16:46

(@mehmetalidemir)
Gönderiler: 9
Active Member
 

Şu an çalışmıyorum ancak eğitime katılmak istiyorum, eğitim çalışanlara özel mi ? 

 

Evet 

 
Gönderildi : 04/09/2015 23:36

Paylaş: