Forum

Yeni Mezun Yeni IT ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Yeni Mezun Yeni IT sektörü adayı fikir beyanında bulursanız cok makbule geçicektir

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
331 Görüntüleme
(@Omer_Keles)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Oncelikle merhabalar yapılan yorumlar bilgilendirmeler vs. emeğinize sağlık değerli cözümpark üyeleri.Simdi yeni mezun birisi olarak değerli fikirlerinize ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. 2Yıllık Myo İnternet  ve Ağ teknolojileri mezunuyum.Oncelikle sizden su konuda fikir sahibi olmak istiyorum öğretimimi dışardan lisansa tamamlamak iş hayatına biyerden başlayıp tecrübe edinmek istiyorum.İleride ki hedefim Sistem ve Ağ yöneticisi olmak fakat nereden başlamalıyım  yeni mezun olarak iş araştırıyorum fakat karşılaştığım en büyük ve tek problem bütün firmalar tecrübeli eleman arayışı içerisinde yeni mezun olarak cok sıkıntı bir durum bu hususta neler yapmalıyım yada ne gibi şeylerden yararlanabilirim bu sektörde gerçekten iyi bir kariyer yapmayı hedefleyen birisiyim bana fikir ve görüşlerinizi beyan ederseniz cok sevinirim şimididen cok tesekkür ederim.

 
Gönderildi : 24/07/2014 21:18

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar

bu işin mutfağından başlamalısınız yani teknik servisten format atarak monitör taşıyarak kasa taşıyarak çay taşıyarak. ama bunları yaparken de herşeyi sorarak deneyerek okuyarak bir yerlere gelebilirsiniz.

tecrübe kolay kazanılan birşey değildir, zaman ister. Tecrübe bilginin anasıdır, bilgi en değeri hazinedir! Şimdilik parayı düşünmeyin.

 
Gönderildi : 25/07/2014 00:51

Paylaş: