Forum

izmirde sistem uzma...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

izmirde sistem uzmanlığı kurs tavsiyesi

6 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
364 Görüntüleme
(@MustafaORAN)
Gönderiler: 38
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

merhaba arkadaşlar izmir de sistem uzmanlığı kursu araştırması yapıyorum sizlerinde tavsiye edebileceği kurslar varsa duymak isterim 

nitekim ben araştırmalarım doğrultusunda i akademi kursundan bilgi aldım i akademiyi bilen giden arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

 
Gönderildi : 09/07/2014 00:02

Selim GÜRAKSIN
(@selimguraksin)
Gönderiler: 438
Reputable Member
 

Merhabalar, ben Bilimsel Akademi' yi tavsiye ederim. Eğitim kalitesi çok iyi. Eğitmenler konuya hakim. Fahrettin ERDİNÇ hoca var. Gidip bilgi almanı tavsiye ederim. Fiyatları da uygun. Ayrıca "Ağ ve Sistem Uzmanlığı" başlığı ile Cisco ve Windows Server 2012 eğitimi veriyorlar.

http://www.bilimsel.com.tr/

 
Gönderildi : 09/07/2014 13:23

(@MustafaORAN)
Gönderiler: 38
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

cevabınız için teşekkür ederim hocam bilimsel akademiyi duydum ama microsoft partneri olmadığından dolayı kafamda soru işareti bıraktı izmirde microsoft partneri olarak bilge adam ve i akademi bulunuyor ama bilge adam çok pahalı ona gidemicem i akademiyi araştırıyorum sürekli biraz daha bilgisi olan hocalarım varsa cevap yazarlarsa çok sevinirim

 
Gönderildi : 24/07/2014 11:03

(@MustafaBalaban)
Gönderiler: 4
Active Member
 

Merhaba,

Şu anda ben de MCSE eğitimi araştırıyorum. Bilimsel Akademi, iAkademi ve Bilge Adam'ın üçüyle de görüştüm ve fiyat bilgisi aldım.

iAkademi'nin eğitmeninin transkriptini aldım. Bilimsel Akademi'de zaten Fahrettin Erdinç veriyor. Kişiyi tanımıyorum ancak yayınlanmış kitapları var ve eğitimi yanılmıyorsam kendi kitapları üzerinden veriyorlar. Selim Bey'de övmüş kendilerini. Bilge Adam ile eğitmen konusunda bugün görüşme sağlayacağım. Duruma göre bir tercih gerçekleştireceğim.

Ayrıca sadece iAkademi ve Bilge Adam Microsoft partneri olarak geçiyor yanılmıyorsam. Bu ikisinde Prometric sınav merkezi mevcut diye biliyorum.

Eğer varsa sahip olduğunuz bilgileri siz de paylaşabilirseniz sevinirim. 

Fiyat sıralaması şu şekilde: Bilimsel Akademi < iAkademi < Bilge Adam

Şu anda benim terciğim şu şekilde: iAkademi < Bilimsel Akademi < Bilge Adam

 
Gönderildi : 25/07/2014 11:54

(@MustafaORAN)
Gönderiler: 38
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

ne yaptınız hocam kayıt yaptırdınız mı 

 
Gönderildi : 31/07/2014 11:13

(@MustafaBalaban)
Gönderiler: 4
Active Member
 

BA ile yaptığım görüşmeler tatmin etmedi. Yüksek fiyatın yanı sıra eğitmenler konusunda da net olmayışlarından dolayı iyice soğudum. Eğitimi hangi eğitmenin vereceğini son 4-7 gün kalana kadar belli olmadığını söylüyorlar. O zamanda hangi kurs biterse o dönemde uygun olan bir eğitmen atanacakmış. Ayrıca bu dediği doğrultuda muhtemel eğitmen adayları hakkında bilgi almak istedim. Pek tatmin olmadım.

Bu hafta içerisinde (muhtemelen bugün) Bilimsel Akademi'yi tercih edeceğim.

 

//Edit / Güncelleme: 11.08.2014 itibari ile kayıt yaptırdım. 

 
Gönderildi : 04/08/2014 14:31

Paylaş: