Forum

Sistem Uzmanlığı Eğ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sistem Uzmanlığı Eğitimi

5 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
368 Görüntüleme
(@MehmetOzmen)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

Bu konu hakkında defalarca başlık açılmış ve bir eğitim kurumu isminden ziyade eğitmenin kim olduğunun önemli olduğunu vurgulanmış. 

 Fakat ben eğitim kurumu tavsiyesi istiyorum mümkünse Sistem Uzmanlığı Eğitimi konusunda. Çünkü eğitim kurumuna karar verdikten sonra eğitmene karar vermem gerektiğini düşünüyorum. Şikayetlerde okuduğum kadarı ile birçok kurum amatör iş yapıyor. Yani genelden özele gelmeliyim. Kapı kapı gezmem de pek mümkün değil. 

Active Directory ile başlamak istiyorum. Hatta verebilirseniz Active Directory başlangıç-orta-ileri seviye hepsini veren varsa benim için çok iyi olacak.

İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece tarafındayım. Mecidiyeköye kadar olan alanlarda, mümkünse metrobüs ile gidilebilecek bir kurs var mı önerebileceğiniz? 

İlginiz için teşekkür ederim. 

 
Gönderildi : 03/07/2014 19:29

(@tarikyildiz)
Gönderiler: 193
Reputable Member
 

merhabalar çözümpark ekibinin vermiş olduğu eğitimleri incelediniz mi ? ve yakın tarihbvde olarak size uygun bir eğitim var

 

http://egitim.cozumpark.com/cozumpark_istanbul.pdf 

 
Gönderildi : 03/07/2014 20:11

(@MehmetOzmen)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

Cevabınız için teşekkür ederim. Kullanıcı hesabımdan doğrudan mesajıma tıkladığında konuya yönlendirmeyip mesajımı gösterdiği için cevabınızı görmedim. Hatta kimse yazmadı sanıyordum.

 Çözümpark eğitimleri Anadolu yakasında galiba. Bana çok uzak kalıyor. Haftaiçi akşam ve haftasonu müsaitim. Zamanın yarısını yolda geçirmek istemiyorum.

Başka var mı tavsiye edeceğiniz iyi bir kurum.  BTAkademi'yi iyi diye duydum fakat o da Anadolu yakasında. Hakkında bir sürü şikayet olmayan hiçbir firmaya rastlamadım ben henüz. İnşallah düzgün bir tane bulurum.

 
Gönderildi : 07/07/2014 20:10

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Anadolu yakasında Kadıkoyde Network Academy ve Bilişim eğitim var onları incelenizi öneririm. Metrobüsle gelinebiliyor zaten söğütlüçeşmeye kadar oradanda, altıyola kadar yurume mesafesı yakın.

 
Gönderildi : 20/08/2014 19:26

(@ozgurakdemir)
Gönderiler: 127
Estimable Member
 

Bilgeadam her zaman en iyi performasnı sağlıyor 🙂

 
Gönderildi : 20/08/2014 19:41

Paylaş: