Forum

Eğitim Ücretle...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Eğitim Ücretleri Hakkında

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
302 Görüntüleme
(@MuratGoynuk)
Gönderiler: 29
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar Merhaba,

 

Forumda henüz çok yeniyim. Benim maruzatım şudur. Sistem Uzmanlığı için eğitim almak istiyorum. Ve aynı zamanda Active Directory' nin tanıtım toplantıları oluyormuş. Katılım sertifikası veriyorlar sanırım toplantı sonunda. Bunlara katılmak istiyorum. Bunların için istenilen nitelikler nelerdir acaba? Fiyat hakkındada bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

 

Herkese şimdiden çok teşekkür ederim. 

 
Gönderildi : 22/02/2013 14:13

(@davuteren)
Gönderiler: 1584
Noble Member
 

http://egitim.cozumpark.com/

sayfasından takip edebilirsiniz. tanıtım toplantısı değil de daha fazla hızlandırılmış kurs gibi diyebiliriz. eğer konu hakkında hiç bilginiz yok ise bu eğitimlere katılanız size yarar sağlamaz. konu hakkında biraz bilgisi olan bir kişi içinde eşi bulunmuyacak Eğitim diye düşünüyorum. eğitmen arkadaşlar saha tecrübelerini de aktarıyor çünkü.

 
Gönderildi : 22/02/2013 14:18

(@MuratGoynuk)
Gönderiler: 29
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

2 yıldır bu sektör içerisindeyim. 1 yıl help desk olarak çalıştım. Şuan ise çalıştığım şirket Windows Server kullanıyor ve tam olarak kendimi bu yönde geliştirmem gerek. Üstümde bir kişi var ondan direktifler alıyorum fakat artık herşeyi ele almak tek başıma işleri yürütmek istiyorum. Bu yüzden çokta hırslıyım. Dediğiniz gibi faydalı ise baya birşeyler öğrenirim. Yardımınız için çok teşekkür ederim Davut Bey..

 
Gönderildi : 22/02/2013 14:31

(@davuteren)
Gönderiler: 1584
Noble Member
 

durum böyleyse bence bir Eğitim kurumundan Eğitim alarak tüm eğitimleri almanızda yarar var. sonrasında tekrar ve pekiştirme maksatlı bizim portalın yaptığı eğitimlere katılmanızın daha faydalı olacağı düşüncesindeyim.

 
Gönderildi : 22/02/2013 14:49

(@MuratGoynuk)
Gönderiler: 29
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Davut Bey çok teşekkür ederim beni aydınlattığınız için. Bu dediklerinizi düşüneceğim ve sanırım çok geniş kapsamlı bir araştırma yapmam gerekecek. Yardımlarınız için çok teşekkürler. 

 
Gönderildi : 22/02/2013 14:58

Paylaş: