Forum
Merhaba, programı kaldırdıktan sonra bir kere makineyi kapatıp açın lütfen, sanki kaldırmış ama exe çalışıyorken tekrar yüklemeyi denemişsiniz gibi bir durum var.
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Birde sanki işletim sisteminiz eski gibi, windows 7 veya server 2008 r2 olabilir mi? Eğer böyle ise yeni sürüm yüklemek yerine eski sürüm bulmaya çalışın;
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
windows 7 pro, fakat teamviewer de 15,67 sürümü öncesine sanırım destek vermeyecek sitesinde bu benzer birşey okudum.
şimdi tamemen kaldırdım programı, ethernet kartını da mac adresini değiştireceğim tekrar yükleme yapacağım, gelişmeyi yazacağım.
O zaman dediğim gibi sürüm ile ilgili bir sorun olabilir, malum w7 çok eski bir OS artık, pek çok açığı var, üstüne teamviewer kurmak büyük risk.
değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
ama teamviewer ile ilgili sorunu aşamadım,
başka bir sorun ile ilgili bilgiye ihtiyacım var,
google drive versiyonlu yedekleme özelliği çok güzel
bilgisayarımda \\nas\belge adına bir klasörüm var fakat google drive nas üzerindeki dosyaları yedeklemiyor,
bende nas üzerindeki dosyaları gün içinde d:\yedek-nas şeklinde bir klasöre günlük yedek alıp, bu klasörü google drive almayı düşünüyorum, bunun içinde günlük yedek almayı örneğin öğlenden önce öğlenden sonra yedek alacak şekilde ms-dos komut ihtiyacım var,
veya google drive yerine versiyonlu olarak yedekleme yapacağım bir başka programı varmı?
yedek yapacağım işlem sadece word excel dosyasından ibaret
şimdiden teşekkür ederim.
Yardımcı olamadığımız için üzgünüm ama dediğim gibi eski bilgisayar veya OS ile güncel zamanda çalışmak artık ne yazık ki pek mümkün değil.
cmd ile yapabilirsiniz tabi ama bunun yerine 3.parti programları önerebilirim;
cmd için örnek komut aşağıdaki gibi, bunu zamanlanmış görevlere eklemeniz lazım. Nasıl ekleneceği ile ilgili forumda çok fazla bigli var.
@echo off
set ZAMAN=%date:~6,4%-%date:~3,2%-%date:~0,2%_%time:~0,2%%time:~3,2%
set KAYNAK=\\nas\belge
set HEDEF=D:\yedek-nas\yedek_%ZAMAN%_sabah
:: Versiyonlu kopyalama için klasörü yeni isimle oluştur
xcopy "%KAYNAK%" "%HEDEF%" /E /H /C /I /Y
ya da aşağıdaki programları deneyebilirsiniz.
FreeFileSync, SyncBackFree veya Cobian Backup