Anasayfa » Forum

devexpress de AspxD...
 

devexpress de AspxDateEdit1 ile AspxEdit() toplayarak AspxDateEdit2 de göstermek  

  RSS
Engin Efe
(@EnginEfe)
Üye

merhaba


 Visual Studio 2005 vb.net kullanıyorum.


Düzenleme Tarihi (AspxDateEdit1) - tarih girişi yapıyorum (10/31/2008)


Vade (AspxEdit1) - vade giriyorum (31)


Vade Tarihi (AspxDateEdit2) = AspxDateEdit1.Date + AspxEdit1.Value


toplayarak vade tarihini göstermek istiyorum bir çok yöntem deneme rağmen hata verdim . nasıl yapabilirim


teşekürler

Alıntı
Gönderildi : 13/11/2008 13:58
Süleyman Tarık Öğüt
(@SuleymanTarikOgut)
Üye

vade derken string le date toplatmaya çalışıyorsunuz sorun ondan kaynaklanıyor yazdğınız tarihi date ye çevirmeyi denedinizmi ?

convert diye bir komut vardı 

 

iyi çalışmalar.

CevapAlıntı
Gönderildi : 17/11/2008 02:17
Paylaş:

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol