Anasayfa » Forum

Butona Yazı Yazma
 

Butona Yazı Yazma  

  RSS
semih çiçek
(@semihcicek)
Üye
 
 İki TextBox isim soyisim Yazıldığında buttona textboxtaki bilgileri yazıyor ama butondaki yazılar  sayfayı yenileyince siliniyor. veri tabanı kullanmadım. ve veri tabansız kurmak mümkünmü 
Alıntı
Gönderildi : 31/12/2014 19:00
halit mahmut
(@halitmahmut)
Üye

sabit değişken tanımlayıp deneyebilirsiniz.fakat burda dikkat etmeniz gereken sayfanın load eventinde tekrar değişkenleri sıfırlatmayın

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 03:07
semih çiçek
(@semihcicek)
Üye
Değişkeni kodun  neresine ekliyim ? 
 
  protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
        if (TextBox1.Text != "" && TextBox2.Text != "")
        {
            Button1.Text = TextBox1.Text + " " + TextBox2.Text;
            
            Button1.Enabled = false;
            this.Button1.BackColor = System.Drawing.Color.Red;
            TextBox1.Text = "";
            TextBox2.Text = "";
            i++;
            x--;
            Label3.Text = "Dolu: " + i.ToString();
            Label4.Text = "Boş: " + x.ToString();
         
        }
            
        else
        {
            Label5.Text = "Adınızı Soyadınızı Giriniz";
        }
CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 20:32
Erdem SELÇUK
(@eravse)
Üye Forum Yöneticisi

Şöyle yapın. 

 

bir class yapın static olsun

public static class ButonOzellikleri

{

public string Btn1Text {get;set;}

public string Btn2Text {get;Set;} 

 form load

{

var Ozellikler = new ButonOzellikleri();

Ozellikler.Btn1Text = "Default Button 1 Label";

Ozellikler.Btn2Text = "Default Button 2 Text 

 

daha sonra da clıck olayında bu objenızı degıstırerek formun tag ozellıgıne atayın daha sonra tag dan tekrar okuyabılırsınız . Statık oldugu ıcınde programınız calıstıgı surece memoryde kalacaktır.


 

 

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 22:12
semih çiçek
(@semihcicek)
Üye

başaramadım cookies deniyecem

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 22:38
Erdem SELÇUK
(@eravse)
Üye Forum Yöneticisi

bu arada formun tag olayı wındows form ıcın gecerlıdır ben atlamısım zannedersem web projesı bu heralde

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 22:40
semih çiçek
(@semihcicek)
Üye

evet hocam asp.net için askerden yeni geldiğim için bir çok bilgiyi unutmuş yardımcı olursanız sevinirim

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 22:45
Erdem SELÇUK
(@eravse)
Üye Forum Yöneticisi

Cookie yeriene session degerine almayı deneyın. 

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 22:47
semih çiçek
(@semihcicek)
Üye

Sayfayı Yenileyince Siliniyor Hocam Sayfanın amacı  . Textboxtaki bilgiler butona ekleyince buton pasif olur. ve Sayfa Admini  silmedikçe butondaki yazı kalması lazım ki rezervasyon yapan kişi belli olsun ama sayfayı yeniledikçe veri kaybı olur

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 23:01
Erdem SELÇUK
(@eravse)
Üye Forum Yöneticisi

Hocam sayfayı yenıledıkce sessıon yenılenmez sen borwserların tumunu kapatırsan yenılenır . ozaman sen page load da sessıonu resetleyen bır kod yazmıs olma ıhtımalın yuksek .

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 23:04
semih çiçek
(@semihcicek)
Üye

Hocam Sayfayı rarlayıp göndersem bakabilirmisiniz ?

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 23:06
Erdem SELÇUK
(@eravse)
Üye Forum Yöneticisi

Forum kurallarını bır daha check ettım zannedersem sorun yok bır yere upload edıp gonderınız ben de bır kontrol etmeye calısayım 

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 23:22
semih çiçek
(@semihcicek)
Üye

sosyal ağdan yollasam olurmu ?

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/01/2015 23:43
semih çiçek
(@semihcicek)
Üye

http://www.upload.gen.tr/d.php/w21ww/EtRbw/semih.rar.html

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/01/2015 00:05
semih çiçek
(@semihcicek)
Üye

hocam baktınız mı

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/01/2015 01:10
semih çiçek
(@semihcicek)
Üye

SELÇUK ERDEM Hocam Teşekkürler.. 

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/01/2015 23:33
Erdem SELÇUK
(@eravse)
Üye Forum Yöneticisi

Rica ederim sebih bey 

 

iyi kodlar .... 

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/01/2015 23:44
Paylaş:

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol