Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Java

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
400 Görüntüleme
(@mehmetdogan)
Gönderiler: 255
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba


 Java Desktop uygulama ve web uygulama için önerebileceğiniz kitap varmıdır.

 
Gönderildi : 17/03/2011 12:22

(@ahmetkucuk)
Gönderiler: 93
Estimable Member
 

Merhaba Hocam,

Oncelikle Cok genis bir konudan bahsettginizi belirteyim.Ornek Uygulamalar icin internette arastirma yaparak sonuc elde edebilirsiniz..  Google Code'da arama yapabilirsiniz, muhtesem bir kaynak. 

http://code.google.com  

 

Veya bize Desktop veya Web uygulamalari derken biraz daha ilgilendiginiz veya ihtiyaciniz olan konuyu soylerseniz daha hizli yardimci olabiliriz. Yani soyle olabilir, Swing kutuphanesi kullanilarak gelistirlmis masaustu uygulama ornegi lazim veya, cok kanalli programlama iceren uygulamalar gibi.. 

 Yalniz genede Icinde ornek uygulamalar iceren bir kitap onerebilirim, Kodlab"in "Java ve Java Teknolojileri" adli kitabi javaya en basindan bir giris yapip masaustu ornekler ve jsf(bir blog uygulamasi) yapiyor. Bir cok java teknolojisine de deginmis kitap, yeni baslayacaksaniz veya hizlica fikir sahibi olup birseyler gelistirmek istiyorsaniz bu kitap ile baslayabilirsiniz. Kitabin fiyati 45 Tl, yalniz istanbul Yerebatansarnicin orada yayin evi var, ordan alirsaniz hem son basim kitaba ulasabilirsiniz hem de yuzde elli indirim yapiyorlar, Yirmi Iki Bucuk Liraya alabilirsinz 🙂 Kitabin Ardindan soket programlama cok kanalli programlama giib konularda uygulama veya ornek isterseniz baska kitaplara bakmaniz gerek, yanilmiyorsam Pusula yayinevinin kaldirim kaliniliginda bir kitabi var genis kapsamli.. 

 
Gönderildi : 17/03/2011 13:46

(@mehmetdogan)
Gönderiler: 255
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,


Yeni başlayacaklar için desem

 
Gönderildi : 17/03/2011 16:08

Paylaş: