Forum

File Server Resourc...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

File Server Resource Manager Kota Uygulamada Hata

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
843 Görüntüleme
(@Fatih.Demirsoy)
Gönderiler: 13
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba

Resimde de görüldüğü üzere kota oluşturmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Daha önceden File Audit diye hangi kullanıcının hangi dosyaya eriştiğini görebileceğim ve değişikliklerini izleyebileceğim bir programı test amaçlı kurmuştum. Kullanım süresi bittiğinde de sildim. Onunla bir ilgisi olabileceğini düşünüyorum ama çözümü bulamadım. Hata ve Olay görüntüleyicisinde yazan bilgi aşağıda. Bir fikri olan var mı ?

 

 

Olay Görüntüleyicisi

File Server Resource Manager was unable to access the following file or volume: '\\?\Volume{d27dd58b-2b5c-4d29-aedc-b64acf803bd4}\System Volume Information\SRM\FciNrt.usn'.  This file or volume might be locked by another application right now, or you might need to give Local System access to it.

 
Gönderildi : 03/01/2016 19:04

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhaba

resim görünmüyor. sanırım yetki problemi var. aynı disk üzerinde başka bir folder üzerinde kota uygulaması yapmak istediğinde nasıl bir tepki veriyor?

disk yetkilerini kontrol eder misin.

 
Gönderildi : 03/01/2016 20:14

(@Fatih.Demirsoy)
Gönderiler: 13
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Hocam resmin direkt linki 

 

diskin ayarlarından yetkilerine baktım hocam. Administrators full yetkiye sahip. Bende Administrator'dan giriş yapıyorum zaten. 1 aydır görüyorum bu hatayı daha yeni araştırma fırsatım oldu ama bir çözüm bulamadım. Rollerdem kaldırıp tekrar kurdum fakat değişen birşey yine yok. Başka klasörde de denedim yine aynı hata. Dosya türlerini kısıtlamaya kalktığımda da aynı hatayı alıyorum.

 
Gönderildi : 03/01/2016 22:39

Paylaş: