Forum

putty ile ip no değ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

putty ile ip no değiştirme

1 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
1,515 Görüntüleme
(@EmreBoz)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

merhaba arkadaşlar. öncelikle uzun bir giriş yaptığım için hepinizden özür diliyourum. yardımcı olsun olmasın, okuyan tüm arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum.

abd datacenterlarında bir sunucum var. win 2012. ilk kiraladığımda 1 ip numarası  vardı. bu ip numarasına kendi sitelerimden birini kurdum. 1 aydan beri sorunsuz çalışıyordu. fakat dün gece tr de host edilen sunucumdaki müşterilerime ait siteleri host ettiğim eski sunucudan, abddeki yeni sunucuma taşımak için, yeni datacenterdan aldığım ip numarasını plesk üzerinden yeni sunucuma eklemek istedim (plesk 2012).  yeni aldığım ip adresini pleske girip kaydet dediğim anda sunucuyla olan iletişimim bir anda kesildi. dün akşamdan beri sunucuma erişemiyorum. onlarca mail atmama rağmen sunucuyu kiraladığım firmadan destek te alamadım. (1and1.com) sunucuma putty ile erişebiliyorum sadece. putty ile netsh interface ip show config komutunu girdiğimde yeni eklediğim ip adresi dönüyor. eski ip adresi listede yok. anladığım kadarıyla plesk üzerinden yaptığım işlem mevcut olan ip numarasını yeni eklemek istediğim ip ile değiştirmiş. bu nedenden dolayı sunucuya erişemiyorum ne eski ne de yeni ip ile. şimdi artık yeni sunucuyla devam etmekten geçtim, yeni sunucuda kendime ait sitenin son halinin (mssql veritabanı ve asp dosyalarının) bir kopyasını almaya razıyım. 

 Üstatlara sorum şu;  sadece putty ile erişim sağlayabildiğim bu sunucudan, (sadece bir site host ediliyor) sitemin son halinin bir kopyasını nasıl alabilirim?

 şimdidedn teşekkür ederim... 

 
Gönderildi : 11/06/2015 21:44

Paylaş: