Forum

WSUS kullanımı ile ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

WSUS kullanımı ile ilgili

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
496 Görüntüleme
(@sinanaydin)
Gönderiler: 25
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

Öncelikle step by step bir wsus makalesi bulamadığım için soru olarak soruyorum.
Wsus 3 indirdim ve kurdum, konfigüre ettim. IIS kurdum. wsus klasörleri oluştu ve belirlediğim güncellemeleri indiriyor. Şu an yaklaşık 2 GB a yakın güncelleme indi. Öte yandan DC den GPO ile ilgili kullanıcıları etkileyecek organizational unit üzerinden windows bileşenleri altındaki windows update ki ilgili ayarlarıda yaptıgımı düşünüyorum. Güncellemeleri intranetteki bir sunucudan al ilgili paylaşım altında gibi... Wsus raporlarında herhangi bir pc nin güncellemeyi aldığı yada almaya çalışıp hata ile karşılaştıgına dair bir rapor görememekteyim. Unuttuğum şey nedir?

Saygılarımla

 
Gönderildi : 16/09/2008 12:53

(@kaantekkol)
Gönderiler: 831
Noble Member
 

Computers kısmında bilgisayarları görebiliyormusunuz? Eğer göremiyorsanız indirilen güncellemeleride dağıtmanız mümkün olmayacaktır.

 
Gönderildi : 16/09/2008 13:12

(@sinanaydin)
Gönderiler: 25
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

merhaba,

Şimdi karıştırırken kural oluşturma kısmını inceledim ve tüm bilgisayarlar için otomatik onayla kuralını etkinleştirdim. Raporları görebilmem için microsoft report viewer 2005 e ihtiyaç duyuyormuşum onuda temin edip kurdum. Dediğiniz gibi tüm bilgisayarlarda yalnızca 5 adet pc görebiliyorum ve hepsinde sarı ünlem ile belirtilen pc lerden durum raporları alınamdığı yönünde bir uyarı var.

 
Gönderildi : 16/09/2008 13:44

(@kaantekkol)
Gönderiler: 831
Noble Member
 

Bende server ile kendi bilgisayarımı görüyorum sadece garip bir şekilde. Group policy ile ilgili ayarları dağıtmama rağmen ilgili gruptaki bilgisayarları birtürlü göremedim ? İki bilgisayarın güncelleştirmeleri otomatik yükleniyor sadece.

 
Gönderildi : 17/09/2008 12:43

Paylaş: