Anasayfa » Forum

Windows 2008 R2 ...
 
Bildirimler

Windows 2008 R2 üzerinde IIS 7 problemi  

  RSS
Tayfun KOÇ
(@TayfunKOC)
Üye

Merhabalar,

 

Prodaction sunnucu da yayınlanan sitenin testini test sunucusunda oluşturmak istiyorum.Prodda ki IIS üzerinden yaynlanan siteyi export test sunucusunda 'sites'  kısmında sağ tıklayarak add web  sites tan export ettiğim siteyi ekliyorum.Daha öncesinde databse i de taşımıştım tabi.Webconfig ten connection stringleri  test sunucusuna göre ayarlıyorum.Ancak site üzerinde sağ tıklayıp lokal deyken browse dediğimde 

Log Name:      System

Source:        Microsoft-Windows-WAS

Date:          01.05.2014 02:08:08

Event ID:      5002

Task Category: None

Level:         Error

Keywords:      Classic

User:          N/A

Computer:      stTest

Description:

Application pool 'campustest' is being automatically disabled due to a series of failures in the process(es) serving that application pool.

Event Xml:

<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

  <System>

    <Provider Name="Microsoft-Windows-WAS" Guid="{524B5D04-133C-4A62-8362-64E8EDB9CE40}" EventSourceName="WAS" />

    <EventID Qualifiers="49152">5002</EventID>

    <Version>0</Version>

    <Level>2</Level>

    <Task>0</Task>

    <Opcode>0</Opcode>

    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>

    <TimeCreated SystemTime="2014-04-30T23:08:08.000000000Z" />

    <EventRecordID>26189</EventRecordID>

    <Correlation />

    <Execution ProcessID="0" ThreadID="0" />

    <Channel>System</Channel>

    <Computer>stTest</Computer>

    <Security />

  </System>

  <EventData>

    <Data Name="AppPoolID">campustest</Data>

    <Binary>

    </Binary>

  </EventData>

</Event> 

 

Şeklinde bir hata almaktayım.problemini araştırdım.Connection kısmında application ile  connet olun diyor.Ancak bir işe yaramıyor.Connect te olamıyorum.Yardımlarınızı rica ederim.yapmam gerekenler yada atladğım yanlış yaptığım bir şeyler mi var ?

 

Teşekkürler.

İyi Çalışmalar. 

Alıntı
Gönderildi : 01/05/2014 03:35
Özgür MAZLUM
(@ozgurmazlum)
Kıdemli Üye

application pool u 32 bit olarak ayarlayarak dener misin

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/05/2014 02:50
Tayfun KOÇ
(@TayfunKOC)
Üye

[quote user="Özgür MAZLUM"]application pool u 32 bit olarak ayarlayarak dener misin[/quote]

 

Merhaba,

 İlginiz için teşekkür ederim.Denedim fakat yine aynı hatayı almaktayım. 

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/05/2014 14:37
Paylaş: