Forum

Uzak masaüst&#...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Uzak masaüstü ile yazıcı tanımlama sorunu

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
363 Görüntüleme
(@SertacTurhan)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar merhaba, bir müşterimize yeni bilgisayar ve yazıcı sattık. Adrese gittim, gerekli kurulumları herşeyi yaptım. Bilgisayar uzak masaüstü ile farklı bir ilimizde olan Server'a bağlanarak Netsis muhasebe programını kullanıyor. Programda kesilen faturayı herşeyi, bilgisayara bağlı olan yazıcıdan LX-300'den çıkartabiliyorduk. LX-300 Server'a değil, bilgisayara bağlı, altını çizeyim. LX-300'ü yeniledik, yeni bilgisayarımızın işletim sistemi Windows 8. Aynı sistemden bağlanıyorum, ancak yazıcıyı tanımlayamıyorum. Firmanın Bilgi işlemi ile görüştüm, windows 8'den kaynaklandığını belirtti. 
Tek değiştirdiğim şey, bilgisayarda LPT paralel port girişi yoktu, PCİ to LPT kart taktım, o şekilde bağladım paralel porttan. Önerisi, çözümü, desteği olanlar yardımlarınızı bekliyorum. Son olarak windows 7 çeviricem, başka çare kalmadı. Umarım çözülür.

 
Gönderildi : 09/03/2013 02:10

(@efesulukcu)
Gönderiler: 1425
Noble Member
 

sunucunuzdaki işletim sistemi easy print özelliğini destekliyorsa, bunu devre dışı bırakıp sunucuya direk olarak yazıcı sürücüsünü yüklemeyi denediniz mi?

 
Gönderildi : 20/03/2013 16:52

Paylaş: