Anasayfa » Forum

WDS ile imaj atmaya...
 

WDS ile imaj atmaya çalıştığımda general failure hatası  

  RSS
Davut EREN
(@davuteren)
Üye

Merhaba arkadaşlar,

şirket içerisinde wds servisini yapılandırdım herhangi bir sıkıntı yok. Fakat winpe cd si içerisindeki boot.wim deki startnet.cmd dosyasına bir parametre ekleyerek net use komutuyla wds serveri üzerindeki paylaşılmış bir klasörü map liyerek attığım imajı bir script yöntemiyle çalıştırmak istiyorum. fakat client networkten boot etmekte startnet.cmd nin içindeki parametreyi çalıştırmakta fakat herhangi bir klasörü map edememektedir. networkü analiz ettiğimde wds den boot ederken bir ip almış ama sonrasında o ip yi bırakmış gibi tekrardan ip adresi almaya çalışıyor. sıkıntı nerede olabilir acaba ? boot.wim in içerisine esx server ve clientın ethernet kartı driverlarını entegre ettim fakat sonuç değişmedi. göremediğim birşey var sanırım yardımcı olabilecek birisi var mı? şimdiden teşekkür ederim

Alıntı
Gönderildi : 23/10/2012 11:51
Ugur DEMIR
(@ugurdemir)
Üye

Davut merhaba,

Sorun hala devam ediyor mu? NIC driver update etmeyi ya da farklı bir NIC  denedin mi?

CevapAlıntı
Gönderildi : 09/11/2012 17:32
Davut EREN
(@davuteren)
Üye

uğur selam, sorun devam ediyor 🙁 winpe ile açtıktan sonra pc ye network deki bir klasörü map etmem gerekiyor. sonrada scriptle imajı apply edeceğim ama ne yaptıysam olmadı. hala uğraşıyorum. vistayla hazırladım winpe yi. (sebebi XP deploy etmeye çalışıyorum Win 7 AIK le oluşturulduğunda bazı sıkıntılar çıktığını okudum bazı forumlarda) winpe.wim dosyasının içerisine pc ye ait Vista 32 bit driverini vistayı kurduktan sonra içerisinden network kartı driverini aldım yine banamısın demedi 🙂 denemelere devam ediyorum 🙂

CevapAlıntı
Gönderildi : 09/11/2012 18:50
Paylaş:

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol