Forum

İsa server Client K...

Bildirimler
Hepsini Temizle

İsa server Client Kurulumu sorunu

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
1,032 Görüntüleme
(@SerdarGuley)
Gönderiler: 123
Estimable Member
Konu başlatıcı

[#3425]

Merhaba

Gpo dan client"lara isa client"in otomatik olarak yüklenmesini istiyorum fakat bi türlü olmadı. Client tarafında oturum açılırken yüklendiğini görebiliyorum program ekle kaldır dada kurulduğunu görebiliyorum fakat isa görünürde yok 🙂 Ne sistem tray ne program files.Neyi yalnış yapıyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz. Gpo dan atanmış olarak ta yayınlanmış olarakta denedim ama olmadı. User ve computer gpo ikisinide denedim. 

Gönderildi : 12/03/2008 11:49
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 33856
Illustrious Member Yönetici

Merhaba

event loglar size yardımcı olacaktır . Büyük bir ihtimal ile msi dosyasını yanlış dizine veya okuma hakkı olmayan bir dizine koyduğunuz için yüklenemiyordur .Client tarafında event loglara bakmanız gerekli .

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

Gönderildi : 12/03/2008 12:47
(@SerdarGuley)
Gönderiler: 123
Estimable Member
Konu başlatıcı

Evet Hocam loglara bakmadım. Ama okuma hakkı konusunda sorun yok eminim başka bişey olabilir. Loglara bakıp durumu size bildiricem.

Gönderildi : 12/03/2008 20:34
(@cozumpark)
Gönderiler: 16288
Illustrious Member Yönetici

Merhaba

bir client pc de çalıştır a    rsop.msc    yazıp   Software Settings kısmındaki hatayı veya uyarı okursanız size yardımcı olacaktır.

kolay gelsin.

Gönderildi : 12/03/2008 23:27
Paylaş: