Herkese iyi çalışmalar ;
Şirketmize gelen faxların ilgili kullanıcılara mail ve client program aracılığıyla iletilebileceği bir fax server programı almayı planlıyoruz. Daha once kullanan arkadaşlarımız mutlaka vardır.Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler iyi çalışmalar.
[quote user="Huseyin BILEN"]
Herkese iyi çalışmalar ;
Şirketmize gelen faxların ilgili kullanıcılara mail ve client program aracılığıyla iletilebileceği bir fax server programı almayı planlıyoruz. Daha once kullanan arkadaşlarımız mutlaka vardır.Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler iyi çalışmalar.
[/quote]
ACT Fax İnternetten Araştırabilirsiniz Almak İsterseniz Güneydoğu Bölgede Sana Yardımcı Olurum. Diğer Bölgelerde İse Alabileceğin Yerleri Bulurum Elimden Geldiğincede Sorunlarına Çözüm Yazarım Burdan.
[quote user="Huseyin BILEN"]Herkese merhaba ; sizlerinde görüşünü alarak fax programında activefax üzerinde yoğunlaşmıştık.Fakat yapımızda exchange server var. Tedarikçilerimizden exchange server ile gfi fax maker in daha entegre çalışığı bilgisini aldım. Sizin görüşünüz nedir ? teşekkür ederim[/quote]
hüseyin bey;
şirket olarak bizde server yapısındayız. bende çok araştırdım hemen hemen aynı özellikleri olan ama fiyat acısından axtive fax yüksek durumda. ben test için joyfax kurdurdum. 5 kullanıcısı var ve 10 gündür test ediyoruz. herhengi bir sıkıntısı yok. harici modem ayarlarını vs kendileri yaptılar ve gelen mailler tüm kullanıcılara pdf formatında gönderiliyor. bence birde bunu deneyin.
saygılarımla;