Forum

Windows Server 2008...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows Server 2008 R2 Enterprise _ Easy Print

2 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
363 Görüntüleme
(@Stanley)
Gönderiler: 32
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar

 Firmamda ; SQL server OS olarak " Windows Server 2008 R2 Enterprise ", Terminal Server OS olarak  " Windows Server 2008 R2 Enterprise ", ERP olarak da " Nebim Winner " Programını kullanıyorum. Aynı zamanda Easy printer ve RemoteAPP kullanıyorum. Dışarıda olan mağazalarımda  G.SHDSL ile merkeze bağlılar... ( Domain Yapısı Vardır. )

Her mağazamda birden fazla kasa ( Vezne ) var, Her birinde de 3 adet yazıcı var.

Benim sorunum şu Easy Print ve Remote APP a geçmeden önce print server ile yazıcıları belirleyip her bir evrakın istediğim Printere çıktı alabilmesini sağlıyordum. Fatura A yazıcısına, Sözleşme B yazıcısına, Tahsilatlar C yazıcısına, Normal Ofis Çıktıları D yazıcısına gibi... Bu arada Nebim winner Programının Formları Cristal Report Programını kullanıyor.

Easy print de bunu yapamıyorum çünkü kullanıcı RemoteAPP ile her programı çağardığında yada Terminale her bağlandığında Sessionlar Değişiyor ve benim yaptığım ayarların bir anlamı kalmıyor. Bu neredeyse Türkiyede Kredili Satış yapan veya perakendeci olan ve Nebim winner programını kullanan her firmanın sorunudur.

Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Önerilerinizi Bekliyoruz.

 

Teşekkürler

Tufan Karakum

 
Gönderildi : 15/11/2011 14:24

(@Stanley)
Gönderiler: 32
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Windows Server 2008 R2 Enterprise OS olan bir terminal serverda olusan session ları sabitleyebiliyorsak kısmen buda sorunumu çözebilir...

 
Gönderildi : 15/11/2011 15:34

Paylaş: