Merhabalar;
Exchange server 2007 üzerinde Email Forwarding System adlı 3 party Pop3 connector programı kurdum.Ancak kullanımı ve konfigrasyonunu yapamıyorum.Yardımcı olur musunuz???
Kullandığınız program ismi nedir?Ücretli bir yazıllımmı ?Satın aldınızmı?
program deneme sürümü ama kısıtlama sorunu yok.Adı EFS (Email Forwarding System).versiyonu v5.61.07
Merhaba daha satın almadıysanız http://www.cozumpark.com/blogs/3party/archive/2011/03/27/mapilab-pop3-connector-ile-pop3-maillerin-exchange-server-zerinden-da-t-m.aspx göz atmanızı öneririm.Sağlam ürün.
Kurulumunu yaptım güzel bir program ancak mail gönderimi yapamıyorum? bunun için bir öneriniz var mı?
Pop connector mail çekiyor yollamak için farklı bir seçenek kullanmalısınız.Mesela smart host.
Smart host konusunda biraz daha detaylı bilgi verebilir misin hocam?Bahsedilen bir program mı yoksa dışarıdan sağlanan bir hizmet mi?Programsa triali var mıdır?
Dışarıdan sağlanan bir hizmet spam liste girmeden,sorun yaşamadan maillerinizi hosting üzerinden yolluyorsunuz.Bunun için bir çok isp firması destek sağlıyor.
Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için... Gerçektende faydalı oldunuz. iyi akşamlar.
Ben teşekkür ederim.Keyifli çalışmalar.