Forum

terminal server kul...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

terminal server kullanıc hakları

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
407 Görüntüleme
(@HAKANBOZTOPRAK)
Gönderiler: 83
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

2008 server terminal server yükledim kullanıcıları açtım kullanıcılara remotedeskop user hakkını verdim ama kullanıcı oturum şifresini girdiğinde istenen oturum erişimi reddetti hatası alıyorum


 

 
Gönderildi : 23/01/2011 23:22

(@ufuktatlidil)
Gönderiler: 5718
Illustrious Member
 
  1. Grup İlkesi Yönetim Konsolu (GPMC) açın. Open the Group Policy Management Console (GPMC). Bunu yapmak için, Başlat'ı, Çalıştır'ı tıklatın, Gpmc.msc ve ENTER tuşuna basın. To do this, click Start , click Run , type GPMC.msc , and then press ENTER.
  2. Oluşturmak ve terminal sunucusu kuruluş birimi (OU) Grup Kısıtlı adlı bir GPO bağlantısı. Create and link a GPO that is named Restricted Groups to the terminal server organizational unit (OU).
  3. Sağ ve terminal sunucusu OU, Kısıtlı bağlantılı gruplar GPO'dur tıklatın ve sonra Düzenle'yi tıklatın. Right-click the Restricted Groups GPO that is linked to the terminal server OU, and then click Edit .
  4. Yapılandırmak Grup İlkesi Nesne Düzenleyicisi'nde aşağıdaki konumda ayar Kısıtlı Gruplar: Configure the Restricted Groups setting in the following location in Group Policy Object Editor:
    Bilgisayar Yapılandırması \ Windows Ayarları \ Güvenlik Ayarları \ Kısıtlı Gruplar \ Computer Configuration\Windows Settings\Security Settings\Restricted Groups\
  5. Sağ tıklatın Kısıtlı Gruplar ve sonra da Grup Ekle'yi tıklatın. Right-click Restricted Groups , and then click Add Group .
  6. , Gidin tıklatın Mekanlar istediğiniz yerlere, seçmek Gözat'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın. Click Browse , click Locations , select the locations that you want to browse, and then click OK .
  7. Tipi Uzak Masaüstü Kullanıcıları içinde ve nesne adları, kutusunu işaretleyin girin ve ardından Adları Denetle'yi tıklatın. Type Remote Desktop Users in the Enter the object names to select box, and then click Check Names . Veya, Gelişmiş'i tıklatın ve sonra da gruplar mevcut tüm liste için tıklayın bulun Şimdi. Or, click Advanced , and then click Find Now to list all available groups.
  8. , Uzak Masaüstü Kullanıcıları grubuna tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın. Click the Remote Desktop Users group, and then click OK .
  9. kutusu ekleme Gruplar iletişim Tamam'ı tıklatın kapatın. In the Add Groups dialog box, click OK to close it.

    Uzak Masaüstü Kullanıcıları Özellikleri iletişim kutusu açılır. The Remote Desktop Users Properties dialog box opens.

  10. bölümünde bu grubun içinde Üyeler, Ekle öğesini tıklatın. In the Members of this group section, click Add .
  11. Gözat'ı tıklatın. Click Browse .
  12. grubunda Seç Kullanıcı Grupları iletişim veya kutu, etki alanı adını yazın. In the Select Users or Groups dialog box, type the name of the domain group.
  13. , Adları Denetle tıklatın ve sonra iletişim kutusunu kapatmak tıklayın Tamam. Click Check Names , and then click OK to close the dialog box.
  14. grup Kullanıcılar iletişim Tamam yakın tıklayın Masaüstü Uzaktan etki grubuna kutusu ve bitirmek sözlerine ekledi. Click OK to close the dialog box and to finish adding the domain group to the Remote Desktop Users group
 
Gönderildi : 23/01/2011 23:57

Paylaş: