Forum

Folder Redirection ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Folder Redirection Problemi

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
437 Görüntüleme
(@MetinKilincarslan)
Gönderiler: 92
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,


Folder redirection uygulamasını kullanmaktayız, ankara kullanıcısı 50'ye yakın kullanıcımız bulunmaktadır. Bunlardan 3 veya 4 kullanıcı desktoplarının da bulunan datalarının kendiliğinden kayıp olması ile ilgili şikayetleri var. Diğer kullanıcıların bu tür bir problemi yok bu problem şuan xp kullanıcılarında bulunmaktadır. kullanıcı bilgisayarını yeniden başlattığında sunucu üzerinden tekrar mydocuments ve desktop da bulunan datalarını çeke bilmektedirler. sunucuda kullanıla bilir boş alan yaklaşık 33 gb kalmış (file server üzerinde). Antivirüs programını disable ettik, sunucuyu yeniden reboot yaptık fakat problem bu 3 veya 4 kullanıcı arasında aynı zamanda olmadan sık sık yaşanmaya başladı. özelliklede bir kullanıcı üzerinde günde iki kez tekrarlıyor ve kullanıcı bilgisayarını düzeltince sorun düzeliyor gibi oluyor. 


 Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. 


 

 
Gönderildi : 09/11/2010 13:32

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar

dataların kendiliğinden silinmesi diye bir şey olmaz, mutlaka birisi tarafından siliniyordur. bu bir virüs solunca türevi bir şey de olabilir ya da yetkisi olan bir kişi.

normal şartlar altında folder redirectio kullanıldığında %username% yani o kullanıcı dışında hiç kimsenin klasörlerine erişim hakkı yoktur. admin de buna dahil. taa ki hak atamaları yapılana kadar.

kullanıcı bilgisayarını düzeltince derken neyi kast ediyorsunuz? bilgisayara ne oluyor ki düzeltiyorsunuz?

kolay gelsin

 
Gönderildi : 10/11/2010 01:26

Paylaş: