Forum

Server 2003 Paylaşı...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Server 2003 Paylaşım klasörü Geri Dönüşüm Klasörüne Dönüştü(Acil Yardım Lütfen)

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
382 Görüntüleme
(@basturk_mesut)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar yaşadığım sıkıntı Server 2003 yüklü serverda ilk olarak virüs girdi ve tüm exe dosyları etkiledi nod32 bunları temizledi. İşin ilginci temizlediği exe dosyalarını karantinaya aldı fakat baktığımda exe dosyaları sabit olarak durmakta olup çalışır durumdadır. Bu sıra server da paylaşıma açmış olduğum 2 klasör geri dönüşüm kutusu simgesi oldu ve içine girdiğimde dosya boş olarak görünmektedir. Ayrıca özelliklere tıkladığımda geri dönüşüm kutusu özellikleri çıkmaktadır. Fakat uzaktan bağlandığımda içindeki dosyları eksiksiz olarak görebiliyorum kullanıcıya. verdiğim yetkiler doğrultusunda okuma yazma değiştirme işlemlerini rahatlıkla yapabiliyorum.

 Kısacası arkadaşlar Serverdan klasöre girdiğimde içi boş fakat networkten bağlandığımda tüm dosyaları görebilmekteyim. her iki makinedede gizli dosyları göster ve korunan windows dosylaraını göster seçenekleri açık. Bunların dışından Trend micro anti virüs programını kurulu ve ayrıca spyware doctorda yüklü olmasına rağmen sorun devam ediyor. 

Umarım sorunumu açık bi şekilde dile getirebilmişimdir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

 
Gönderildi : 03/09/2010 19:16

(@Murat.aslan)
Gönderiler: 18
Eminent Member
 

makinaları networkden cekip iyi bir anivirüs programı ile yeniden temizlemek olucakdır vipre yada mcafe tavsiye ediceğim antivirüs programları

 
Gönderildi : 04/09/2010 07:31

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Forum kurallarına uyalım lütfen

 
Gönderildi : 05/09/2010 03:23

Paylaş: