Forum

TS Band genişliği
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

TS Band genişliği

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
352 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba,


Aynı anda 2-3 uygulama açan bir yerde bant genişliğinden kazanmak için RemoteAPP mi yoksa TS ye oturum açmak mı daha uygundur?

 
Gönderildi : 12/05/2010 03:44

(@fatihkaraalioglu)
Gönderiler: 3040
Illustrious Member
 

Merhaba;


Session Ortamında ;


bir oturum açıldığı zaman, session ortamı + uygulamaların ihtiyaç duymuş oldukları band genişliği ve sunucu kaynak kullanımı gerçekleştirilmektedir. Çoklu uygulamalarımız için session ortamı + her bir uygulamanın kullanmış olduğu kaynak ve band genişliği.


RemoteAPP teknolojisi ile uygulamaların kaynak kullanımı ve band genişliği kullanılmaktadır. çoklu uygulamalarda her bir uygulamanın ihtiyaç duyduğu kadar. yani Session Ortamının ihtiyaç duymuş olduğu kaynak kullanımı olmayacaktır.


bu sebepten ötürü RemoteAPP teknolojisi tercih edilmelidir.


Aşağıdaki resimde RDH ' un mimarisini paylaştım.


RemoteAPP için Sunucu üzerindeki kaynak kullanımını ayırmak ve daha performanslı bir yapı elde etmek isterseniz eğer RDWebAccess rolü ile RD Host' sunucusunu yani uygulmaların barınmış olduğu sunucuyu bir birinden ayırıp sunucu bazlı performans elde edebilirsiniz.


WAN yapılarındaki band genişliği için farklı internet hatları veya network bazında yük Dengeleme cihazları ile bunu gerçekleştirebilirsiniz.


[img] [/img]


 

 
Gönderildi : 12/05/2010 04:18

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Yani demek istiyorsunuz ki session ortamında açılan her bir uygulama için de bant genişliği kullanılıyor. Ben de session ortamında ne kadar uygulama açılırsa açılsın aynı bant genişliği kullanılır sanıyordum.

 
Gönderildi : 12/05/2010 20:17

(@fatihkaraalioglu)
Gönderiler: 3040
Illustrious Member
 

Merhaba;


Çalışma mantığı yukarıda paylaştığım gibidir.

 
Gönderildi : 12/05/2010 23:39

Paylaş: