Forum

csrss.exe cpu kulla...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

csrss.exe cpu kullanımı hakkında

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
377 Görüntüleme
(@ikurbaz)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,


esx üzerinde sanal olarak windows server ee 2003 tr sp2 serverda dojop kullanıyoruz (uzak masaüstü ile servera baplanıp çalışıyor. thin client gibi). server 2 günlük çalışmasının ardından task managerda csrss.exe cpu kullanımını %20 lerde ve giderekte yükselterek kullanıyor. bunu nasıl önleyebilirim. bu knuda yardımlarını bekler iyi çalışmalar dilerim.


 ibrahim.

 
Gönderildi : 26/01/2010 14:37

(@selimtanrikulu)
Gönderiler: 287
Reputable Member
 

Merhaba,


Sisteminize virüs ya da trojan benzeri zararlı bulaşmış olabilir. Öncelikle iyi bir anti-virüs programı ile taratmanızı öneririm. ayrıca link'ide inceleyip arkadaşların tavsiyelerini göz önünde bulundurabilirsiniz.


http://www.cozumpark.com/forums/thread/105694.aspx

 
Gönderildi : 27/01/2010 18:30

(@ikurbaz)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

onların hepsini detayları ile okudum ama bana yardımcı olmadı. virus olabileceği konusunda ısrar etmiyorum ama virus kesinlikle yoktur. çünkü aynı cd ile belki abartısız 30 40 tane kurulum yapmışımdır. bu dojop kullanıcı profillerini bozuyor galiba. fiziksel xp de de aynı sorunla karşılaşıyorum sanal da da aynı sorunla karşılaşıyorum. firma ile görüştüm ama biz sadece windowsa bağlanmada aracıyız bağlandıktan sonra windows üzerinden çalışırız dediler. açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. biraz daha detaylı inceleyelim ama sizinde aklınıza çözüm gelirse paylaşırsanız çok sevinirim.


 


saygılarımla


 ibrahim

 
Gönderildi : 28/01/2010 12:39

Paylaş: