Forum

ad üzerinde ek...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

ad üzerinde eksik dosya dağıtımı

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
438 Görüntüleme
(@harunaslan)
Gönderiler: 54
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar;


Domain yapısında çalışan bir sistemde bir dosyayı tüm clientlerin program files klasöründeki bir klasörüne dll dosyası koymam lazım bunu logon scriptle yapabilirmiyim, oluyorsa script dosyası nasıl olmalı bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.


teşekkürler.

 
Gönderildi : 05/01/2010 14:20

(@bugrakeskin)
Gönderiler: 5088
Illustrious Member
 

Merhaba

en basitinden,

copy c:\cozumpark.dll c:\program files\cozumpark\bugra\

yukarıda ki komutu not defterine yazıp .bat olarak kaydedersiniz istediğiniz olur. Eğer Vb script kullanmak isterseniz, google a , how to copy files using vbscript yazarsanız bir sürü kaynak bulabilirsiniz.

 
Gönderildi : 05/01/2010 16:53

(@harunaslan)
Gönderiler: 54
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Dediğiniz şekilde yaptım fakat benim c:\program files\sağlık adında ki kalsörümde tükçe karakter olduğundan bana sağlık dosyasının adını klasor mü yoksa dosya mı olduğunu soruyo ben klasör deyince fakrklı karaterler içeren (sa­l²k) bir klasör oluşturuyor. yardımcı olursanız sevinirim. vbs deneyimim yok aradım fakat düzenleyemedim. 

 
Gönderildi : 05/01/2010 18:48

(@bugrakeskin)
Gönderiler: 5088
Illustrious Member
 

Vb script de tr karakter problemi verebilir

şöyle bir yol izleyebilirsiniz

bu sağlık klasörüne paylaşım verin ve paylaşım adını saglik yapın. copy \\sunucuismi\saglik\*.dll c:\program files\saglik birde böyle deneyin.

 
Gönderildi : 05/01/2010 18:56

(@harunaslan)
Gönderiler: 54
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar


konu üzerinden bayağı zaman geçti ama hala çözemedim bayağı bir uğraştım hazırladığım dosyada c:\program files\sağlık\ klasörüne bir adet dll, exe ve bat dosyası kopyalayıp bu bat dosyasını bir kere çalıştırmam gerekiyor ama türkçe karakter hatası veriyor bu konuda yardım bekliyorum sanırım hazırladığım dosyaya tr karakter desteği eklemek geekiyor diye yazılıyor forumlarda onuda yaptım ama sonuç alamadım. :(((

 
Gönderildi : 02/02/2010 02:22

Paylaş: