Forum

2003 yeniden kurmak...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

2003 yeniden kurmak için..

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
358 Görüntüleme
(@BerkanErayDEMiRCi)
Gönderiler: 7
Active Member
Konu başlatıcı
 

arkadaşlar merhaba şimdi 2 tane server var elimde biri file server biri normal dc ve bunları yeniden kurmam gerekiyor 200 yakın client var nasıl bir yol izlesem daha sağlam olur yani sorun yaşamam yedeklerini aldım.. kafamdaki sorun client leri tekrar domaine dahil etmemde yedekleri almam yeterlimidir yoksa başka bir şey daha yapmam gerekmi? fikirlerinizi bekliyorum

 
Gönderildi : 26/12/2009 12:06

(@UgurSALMASUR)
Gönderiler: 163
Estimable Member
 

merhaba öncelikle neden tekrar kurduğunu ve buna değicekmi iyi düşün.sonrasında  benim sana tavsiyem  file serverdaki dosyalarının iyi bir yedeğini al sonra yeniden kuracaksan kur. bu serverı dc ne  adc olarak yapılandır ve dc nin üzerinden tüm rolleri adc ye al yani yeni dc şuan kullandığın file server olsun.sonrasında tüm kullanıcıların dns ini yeni kurduğun dc olarak yapılandırki kullanıcılar problem yaşamasın.sonrasında eski dc ni domain ortamından çıkar ve yeniden kuracaksan kur.kurduktan sonra eğer  tekrar dc olmasını istiyorsan  şuan file server kullandığın makine dc haline geldiya ona adc yap sonrasında istersen tüm rolleri üzerine al.bu şekilde bir yol izlersen hiç bir veri kaybına uğramadan iki makinanıda yeniden kurabilirsin.dc ve  adc  kurulumlarıyla ilgili makaleler bölümünde birçok makale bulabilirsin.kolay gelsin.

 
Gönderildi : 26/12/2009 14:17

(@BerkanErayDEMiRCi)
Gönderiler: 7
Active Member
Konu başlatıcı
 

Çok teşekkür ederim Uğur bey cevap için. Müdürümüz yeniden kurmamızı istedi ondan dolayı yeniden kurucam bilgilerin cok faydalı olucak bana saol.

 
Gönderildi : 26/12/2009 14:46

(@UgurSALMASUR)
Gönderiler: 163
Estimable Member
 

Rica ederim. kolay gelsin size.

 
Gönderildi : 28/12/2009 12:36

Paylaş: