Forum

File Server Resourc...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

File Server Resource Manager

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
405 Görüntüleme
(@GurcanYAZGUN)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Arkadaşlar...


windows 2008 server üzerinde "File Server Resource Manager" ı kurduktan sonra GPO ları değiştiremez oldum. GPO larda değişiklik yapamıyorum yeni policy yaratamıyorum. Bunları denediğimde Bana "The data present in the reverse point buffer is invalid" mesajını veriyor. Fakat File server Resource manager i kaldırdığımda herşey normale dönüyor. yardımcı olursanız sevinirim

 
Gönderildi : 18/09/2009 20:10

(@selahattinsadoglu)
Gönderiler: 826
Prominent Member
 

Merhaba,

 

Bu hata tipik bir bug. Bunun için Microsoft hotfix yayınladı.indirmek için  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;967358   buraya girebilirsiniz.Ve ya hotfix yüklemeden şöyle yapabilirsiniz. FSRM  ( File Server Resource Manager ) içinden  filter  olarak  "*.ini"   SYSVOL klasörü altındakilere izin vermelisin.Zaten FSRM içinden Filter kısmına gel.Oradan  bak bakalım   *.ini   engelle mi diye.

 

Saygılarımla,

 
Gönderildi : 18/09/2009 20:29

(@koraysenneyli)
Gönderiler: 5
Active Member
 

Merhaba,

 

file server 2008'de paylaşılmış dosyaların raporuna ihtiyacım var. ancak share kısmındaki değil security haklarını gösteren bir rapor almam lazım.  dumpsec ile rapor aldım ancak share kısmındaki kullanıcıları/grupları gösteriyor. security kısmındakileri çıkarabileceğimiz bir tool var mıdır bildiğiniz?

teşekkürler 

 
Gönderildi : 11/12/2012 13:37

Paylaş: