Forum

Win 2003 RRAS VPN S...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Win 2003 RRAS VPN Sorunu..!

6 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
506 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba, Cisco 878 K-9 GHSDSL arkasında çalışan win 2003 ent. server Add.dom.cont. ve RRAS kurulu 2 ethernet kartı ile biri locale diğer bacagı ciscoya gidiyor. Cisco da gerekli port yonlendirmeleri ve int ayarları yapıldı. (internet OK) Dışardan VPN bağlantısını yapıyorum 2-3 saniye içinde auth. oluyor ve bağlanıyor. RRAS üzerinde NAT ayarlamalarını da yaptım içerdeki bütünmakinelere ulaşabiliyorum..Yani herşey ok..'


Asıl sorun şu ki, bağlantıyı kesip tekrar denediğimde aynı pc de aynı modem de (herşey aynı), VPN error:800 "unable to establish the VPN connection" hatası alıyorum. Ciscoyu yeniden başlatmam sorunu çözmedi sadece RRAS servisini yeniden başlatırsam sorun çözülüyor. Ama servisi başlatmam demek vpn bağlı kullanıcıları sistemden atması demek..Buna bir çözüm war mıdır?


NOT: Yapıyı değiştirmeyecegiz..Sistemde win2003 üzerinde RRASS çalışacak..!

 
Gönderildi : 10/04/2008 13:59

(@ErtanKURUN)
Gönderiler: 686
Honorable Member
 

Merhaba;


http://www.howtonetworking.com/vpnissues/error800.htm   umarım işinize yarar

 
Gönderildi : 10/04/2008 15:03

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 


Merhaba;


http://www.howtonetworking.com/vpnissues/error800.htm   umarım işinize yarar



 


hocam saolun ama zaten bunları yapmıştım...Sorun hiç bağlanamamak değil..!

 
Gönderildi : 10/04/2008 15:11

(@anonim)
Gönderiler: 1779
Famed Member
 

http://support.microsoft.com/kb/319108  Cisco ile alakalı oldugundan bahsedilıyor

 
Gönderildi : 10/04/2008 16:43

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

http://support.microsoft.com/kb/319108  Cisco ile alakalı oldugundan bahsedilıyor

 
Gönderildi : 10/04/2008 17:08

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

http://support.microsoft.com/kb/319108  Cisco ile alakalı oldugundan bahsedilıyor


 Ciscoyla alakalı değil aynı zamanda linksys modemle de denedim..ve üstelik ciscoya baglı bacagından da denedim (local de) hep aynı problemi veriyor..!

 
Gönderildi : 10/04/2008 17:08

Paylaş: