Forum

Donanım Değişiklikl...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Donanım Değişikliklerini Tara Sorunu

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
3,914 Görüntüleme
(@EmrahOzcelik)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba. 

Ben 102 kullanıcılı disksiz sistemli bir kafe işletiyorum. Program varsayılan iscsi kullanmıyor, bunun yerine kendi bağlantı köprüsü var. Sistem sağlıklı bir şekilde çalışıyor.

Sorunuma gelirsek; bunun kullandığım katılımsız windows ayarlarından olduğunu biliyorum fakat sadece oyun disklerine bağlandığım 23 yeni sistem için ilginç bir şeyle karşılaştım. - Bu sistemler diskli ve sadece uzak oyun disklerine bağlanıyor. -

Uzak oyun diskleri D: ve E: aygıt yöneticisinden "donanım değişikliklerini tara" yapmazsam diskleri otomatik olarak görmüyor. Diskleri elle gösterdiğimde sorun yok. Tabii ki ben normal olarak başlangıçta çalışmasını istiyorum. Başka bir windows sürümüyle sorunum düzelecektir fakat 23 sistemim çok kararlı çalışıyor ve tekrar kurmak istemiyorum açıkcası ^^

Bu sorunu çözebilmek için bilgisayarın başlangıcına bir .bat dosyası hazırlayıp görev zamanladım ama değişen bir şey olmadı. Hatta bu sorunu vermeyen sistemlerdeki hizmetleri eşleştirdim yine olmadı.

Ustalardan yardım istediğim konu acaba sistem açılışında donanımı tarayan hizmetin, politikanın, ayarın veya regedit girdisinin adı nedir? Büyük ihtimalle bu benim kullandığım işletim sisteminde eksik veya kapalı.

İşletim sistemi Windows 7 x64 Ultimate.

Saygılar. 

 
Gönderildi : 02/07/2015 17:52

Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 33014
Illustrious Member Yönetici
 

Merhaba, Windows işletim sistemleri bunu zaten yapıyor, bu nedenle sizin farklı bir sorununuz olabilir, yani işletim sistemi zaten başlarken bir donanım değişikliği var mı yok mu diye kontrol eder.

 

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 16/07/2015 20:56

Paylaş: