Forum

RC Remote Control
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

RC Remote Control

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
393 Görüntüleme
(@serkangurel)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

Şu anda çalışmış olduğum yerden önceki çalıştığım iş yerinde RC.exe kısayolu olan ve CCM Dosya paylaşımına girerek client programını yüklediğim programı şu anki işyerimde de kullanmak istiyorum fakat bir türlü aradığım programı bulamadım. Programı kullanıcı bilgisayarlarına bağlanırken kullanıyordum. Bana bu programı bulabilecek kimse var mı? Ayrıntısını tam olarak bilmediğim için forumda da arayamadım. Unutmadan programın kurulumu clientsetup.bat isimli bir dosya ile yapılıyordu ve bende RC.exe ile bağlantı sağlıyordum.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler. 

 
Gönderildi : 28/01/2013 20:34

(@davuteren)
Gönderiler: 1584
Noble Member
 

serkan selam 🙂 nasılsın? bu şekilde programı bulmamız çok mümkün değil. muhtemelen önceki çalıştığın şirkette SCCM kurulmuş olabilir biri de ona clientsetup.bat diye uygulama yazmıştır. SCCM nin clienti kurulduğunda uzaktan bağlantı çok daha basit oluyor.. yeni yerde SCCM kurulu mu bilgin var mı ?

 
Gönderildi : 28/01/2013 20:53

(@serkangurel)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Abi selam sana ihtiyacım var 🙂 bir ara telefonla rahatsız etcem seni. Yeni yerde 2 aylık deneme sürem olduğu için henüz birşeye dokunamıyorum. Ama bazı şeylerin işleyişi çok saçma o yüzden kendim çözmeye çalışıyorum. SCCM kurulu değil büyük ihtimalle. Lisans v.s. gerektirir mi?

 
Gönderildi : 29/01/2013 13:26

(@davuteren)
Gönderiler: 1584
Noble Member
 

tamam serkan bi ara görüşürüz. yeni bir yere girdiğinde birşeylerin işleyişini anlayana kadaar 3 ay geçiyor.. şu denemesüresi muhabbetlerini de hiç sevmiyorum.. system center configuration manager lisanslı. uzak masaüstü için alternative olarak remote assistance kullanmanı öneriyorum.


http://www.cozumpark.com/blogs/windows_server/archive/2013/01/20/windows-server-2008-remote-assistant-kurulumu-ve-kullan-m.aspx


bu makaleden yararlanabilirsin.

 
Gönderildi : 29/01/2013 15:51

Paylaş: