Forum

Dameware Login Şifr...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Dameware Login Şifre İşlemi

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
918 Görüntüleme
(@keremkizilhan)
Gönderiler: 54
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba ;


Benim Dameware hakkında bir sorum olacaktı, yaklaşık 400 kullanıcılı bir sistemimiz mevcut dameware içerisinde bunlardan 15 tanesi sanal server olarak kullanıyorum.Sistem ekibi olarak sadece serverlara belirlediğimiz şifre ile girmek istiyoruz ,  başka biri yada şifreyi bilmeyen birinin server a bağlanmasını istemiyoruz.Dameware üzerinde bağlantı yapacağımız kişiye böyle bir şifre vererek login olma şansımız varmı acaba , Dameware support ile görüştüm ama gönderdikleri dökümanda böyle bir kısım bulamadım eğer kullanan yada böyle bir işlemi bilen arkadaşım var ise yardımcı olabilirmi?


 


Dameware üzerinde bağlantı yapacağımız kullanıcıya bizim belirlediğimiz  user name ve password ile bağlanılmasını istiyorum.


 


Saygılarımla.  


 

 
Gönderildi : 13/12/2012 13:04

(@vasviuysal)
Gönderiler: 7889
Üye
 

baglantıdan kastınız mini remote controller ile ekrana baglantı ise karsı tarafa kurulan agent in ayarlında bu tip bir secenek var diye hatırlıyorum 

mini remote control agent msi builder ile istediginiz ayarlarda bir agent olusturup serverlariniza bu agenti kurabilirsiniz. (sagdaki secenekler)

 

 

 
Gönderildi : 13/12/2012 13:18

(@keremkizilhan)
Gönderiler: 54
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Teşekkürler verdiğiniz bilgi için ancak bu ekranda dediğiniz yere user name pass atıyorum ancak farklı biyerden bağlanırken yine aynı şekilde bağlanıyorum bir değişen olmadı mini remote control agent msi builder ekranına nasıl girebiliyoruz onuda açıklayabilirmisiniz acaba.


 Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

 
Gönderildi : 13/12/2012 13:35

(@vasviuysal)
Gönderiler: 7889
Üye
 

start menu programs dameware altında hocam

diğer login secenekleri disable etmeniz gerekebilir..

 

 
Gönderildi : 13/12/2012 13:40

(@keremkizilhan)
Gönderiler: 54
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Hocam dediğiniz kısımdan işlemleri yapıyorum ancak build ederken klasörü kopyalamıyor diye bir hata alıyorum nedendir.aldığım hata '' unble to copy to output folder '' diye diğer tüm logon işlemlerini disable ettim sadece dameware ile ilgili msi controller açık diğerleri kapalı

 
Gönderildi : 13/12/2012 13:48

Paylaş: