Forum

windows 7 karakter ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

windows 7 karakter gösteri engellemek

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
446 Görüntüleme
(@MuminCAKIR)
Gönderiler: 13
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Bildiğiniz üzere Win7 de bağlı olduğunuz kablosuz ağın şifresini karakteri göster diyerek görebiliyoruz. Bence bu çok saçma olan durumu engellemenin veya encrypt etmenin bir yolu var mı? Zannedersem var çünkü dışarıda keyini girerek bağlandığım bir ağın şifresini görmek istediğimde bana bunu 
encrypt etmiş olarak gösterdi. Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.

İyi çalışmalar kolay gelsin. 

 
Gönderildi : 05/01/2012 12:57

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4272
Co-Helper
 

Ben soruyu çözemedim ama dediğiniz gibi Win 7 de kablosuz özelliklerinden girilmiş şifreyi görebiliyorsunuz. Saçma gelmedi çünki zaten elle girmiş olduğunuz şifreyi tekrar görebiliyorsunuz. Konu güvenlik ise burada laptop user'ına erişimi engellemek ile başlamalıydı. Çünki zaten bu şifreler toollar ile çözdürülebiliyor. Çok basit şeylerle bu yıldız karakterleri görüp, encrypt edebiliyorsunuz mesele Laptop'un ele geçirilmemesi olmalı.

Bu durum engellenebilir mi bilemiyorum mutlaka register üzerinden bu bölüm disable edilebiliyordur deneme yanılmalar ile bulmak lazım. Bunun dışında laptop driver'ları ile beraber gelen veya hariçten yüklenen wireless connection tool'ları bu yıldız karakterleri göstermiyor. Ama sadece göstermiyor o kadar çözülemez değil.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 05/01/2012 18:48

Paylaş: