Forum

Windows CE 5.0 hakk...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows CE 5.0 hakkında Yardım.

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
390 Görüntüleme
(@Alpaslan)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar

         yeni başladığım işyerinde Termtek ThinClientler kullanılıyor. bu sistemi kuran şahıs detaylı bilgi vermeden ayrılmış. Devraldığım kişide bi şekilde yürütmüş v.s. Şuan elimde sıfır ayarlı bir tek ThinClient var. Diğerleri ayarlanmış fakat admin şifrelerini bilmiyoruz. Bir kaç sorum olacak şimdiden teşekkürler.

1 -  Windows CE 5.0, Compact Flash Memory üzerine kurulu ve kendi bilgisayarımda kart okuyuca taktığımda içeriğini göremiyorum, biçimlendirme istiyor. Sanırım dosya sistemi farklı. Hangi dosya sistemi kullanıyor ve içeriğini nasıl görebilirim ?

2 - Yazıcı eklemek istiyorum fakat listede istediğim yazıcı yok. Ancak önceki kurulumlarda gene listede olmayan yazıcı tanımlanmış ama kurulu sistemlerin admin şifresi yok. Nasıl istediğim yazıcıyı ekleyebilirim ?

3 - Hiren's Boot CD de ki mantıkla Compact Flash'a ulaşıp admin şifresini sıfırlama imkanım varmı ?  Yada değişik başka bi yol.

4 -  Ayar yaptığım bir Compact falsh'ı olduğu gibi başka bir Compact'a kopyalayabileceğim bir program varmı ? Bu sayede eğer sıfır ayarlı sistemi ayarlayabilirsem diğer makinaların Flash'larına kopyalayıp kullanmayı düşünüyorm.

 

 
Gönderildi : 30/11/2010 18:13

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
 

Sitesinde management software var http://www.termtek.com.tw/Software/Intro.htm  Buradan programı yükleyip neler yapabildiğinize bakabilirsiniz. Örneğin maple larda temiz bir kurulumun imajını alıp diğer thin client lara management programı ile yükleyebiliyorsunuz.  Üretici fimranın sitesini inceleyebilirsiniz. 

 
Gönderildi : 30/11/2010 22:38

Paylaş: