Forum

Uzak Masüst...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Uzak Masüstü Bağlantısı İnanılmaz Yavaş

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
9,793 Görüntüleme
(@MertSert)
Gönderiler: 474
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Arkadaşlar ;


 


Evden İşyerine Uzak Masaüstü Bağlantısı kuruyorum. Evden işyerine bağlandığım zaman inanılmaz bir yavaş görüntü gelmekte. İşyerimdeki PC’nin içine girdiğim vakit donuk donuk hareket etmekte görüntüler. Client’dan çıkıp Ana servera Uzak Masaüstü yapıyorum ondada aynı sorun var. Fakat Client’ı ve Ana serverı başka bir mekana götürdüm, götürdüğüm yere yine evden bağlandım çok hızlı.  İşyerimdeki bağlantı 8 Mbt, başka bir yere götürdüğüm mekandaki bağlantı hazı 8 Mbt, evimdekide 8Mbt. Peki işyerimde ki Clienta bağlandığımda hız çok yavaş, aynı PC’leri başka bir yere götürdüğümde ise oraya bağlantı kurduğumda hız uçuyor, görüntüler süper  geliyor. Bu neden kaynaklanır acaba.


 


İşyerimde İP Cameralar var, fakat bu ip kameraları başka biri dışarıdan izlemiyor localda göründü var. Ayrıca Ana servera bağlı ve Client’lara bağlı 3Com Switch var. Bu Switch’ede İP Cameraların bağlı olduğu Zyxel Switch var. Zyxel Swithc’den 3Com Swithc’e Cross kablo değil düz normal bir kablo ile bağladım. Çünkü benim bildiğim yeni Switchler düz kabloyuda sonradan Cross gibi algılayabiliyor. Sorun internetten gibi geliyor, yinede bu bağlantıyıda yazmak istedim. Nedenini bulmak zorumdayım, her akşam eziyet geliyor bu yavaş uzak masaüstü bağlantısı, Excelden bir kopya alacağım Mouse ile inanın ben evden işlemi tamamlamış oluyorum fakat uzak masaüstü ile bağlandığım PC halen işlemi yapacak, aramızda nerdeyse 15 sn. fark var. Ekran koruyucu, arka plan resmi, download işlemi kesinlikle yok karşı bilgisayarda ( işyerimde ), hatta bağlantı hızınıda denedim, Modemin arayıüzünden baktım, adslspeedtest’den baktım, hatta download yaptım deneme amaçlı 800 kbps download yapmakta., peki bu uzak masaüstü bağlantısında niye yavaş anlamıyorum.


 


Saygılarımla.

 
Gönderildi : 27/06/2010 15:21

(@ufuktatlidil)
Gönderiler: 5718
Illustrious Member
 

Merhaba ,

Başlat - çalıştır - mstsc yazdığınzda gelen console ekranında  Expreience tabına gelin. Burda işaretli olan bütün kutucukları kaldırıp , dener misiniz.

 

Teşekkürler.

 
Gönderildi : 27/06/2010 16:44

(@MertSert)
Gönderiler: 474
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Teşekkür ederim düzeldi.


Saygılar....


 

 
Gönderildi : 28/06/2010 00:27

(@ufuktatlidil)
Gönderiler: 5718
Illustrious Member
 

Rica ederiz.

 
Gönderildi : 28/06/2010 01:14

Paylaş: