Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Dünyanın en büyük santral firması FreePBX'i Sangoma satın aldı.

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
1,172 Görüntüleme
(@AykutSAGLAM)
Gönderiler: 42
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Sangoma, dünya genelinde 1 MİLYON’dan fazla kurulu sistem ve aylık devreye alınan 20.000 yeni santral kurulumu ile telekom endüstrisinin en büyük santral ekosistemini oluşturan FreePBX‘i satın aldı.

Yazılımsal ve donanımsal olmak üzere ağ tabanlı telefon altyapıları konularında lider üreticilerden Sangoma Technologies Corporation, yeni yıla önemli bir satın alma haberi ile giriş yaptı. Sangoma Technologies, FreePBX ve Schmooze şirketlerinin tüm hisselerini satın aldı.

Kanada merkezli yönetilen Sangoma’nın CEO’su Bill Wignall satın alma ile ilgili verdiği demeçte “Son yıllarda, Sangoma piyasaya yeni ürünleri tanıtmaya ve daha geniş müşteri segmentine uygun bir ürün portföyü sunmaya odaklanmıştır. Bu satın almalar ürün portföyü genişlemelerine katkıda bulunacak, mevcut partner yapısına daha fazla fırsat sağlayacaktır.” dedi. 

12 yıldan bu yana ağ tabanlı telefon (VoIP- Voice over IP) altyapıları konularında distribütörlük faaliyetlerinde bulunan Sangoma Türkiye Tek Distribütörü Empatiq İletişim Teknolojileri Genel Müdürü Aykut Sağlam “Sangoma, mevcut sunduğu gateway, telefon kartı, ses güvenliği için SBC ve Microsoft Lync ekosistemine uygun ürünleri arasına santral yazılımını da ekleyerek iş ortaklarımıza kendi santral sistemlerini kurgulama imkanı sağlayacak. Zaten hali hazırda bir çok FreePBX yazılım geliştiricisi Sangoma ürünlerini kullanıyor. FreePBX yazılımının, ürünlerinin ve iş ortaklarının Sangoma ailesine katılmasından dolayı çok memnunum.”

FreePBX’inde dahil olduğu Schmooze’a ait ürün grubu, önümüzdeki yıl boyunca Sangoma portföyünün ayrılmaz bir parçası haline gelmesi bekleniyor. Bu satın alma ile FreePBX yeteneklerinin geliştirilmesinde ivme sağlanacaktır. Ayrıca, FreePBX çözümleri içindeki Sangoma SBC işlevselliğini birleştirmesi ve Sangoma teknolojilerin entegrasyonuna neden olması bekleniyor.

Schmooze CEO’su Tony Lewis, “Sangoma uzun yıllar boyunca açık kaynak telekom alanında bir öncü olmuş ve Asterisk®’in güvenilir VoIP teknolojisi haline gelmesine önemli katkısı olmuştur. FreePBX bugüne değin dünya genelinde 1 MİLYON kurulu sistem ve aylık devreye alınan 20.000 yeni santral kurulumu ile telekom endüstrisinin en büyük santral ekosistemini oluşturmaktadır. Sangoma iş birliği sayesinde, telekom alanındaki 30 yılı aşkın tecrübesi olan bir şirketin istikrar ve güveninini FreePBX’e katacaktır. Ayrıca tüm FreePBX kullanıcılarının bu işbirliğinin oluşturacağı yeni fırsatlardan memnun kalacağına inanıyoruz.”

- See more at: http://iphaber.com/sangoma-dunyanin-en-buyuk-santral-firmasi-freepbxi-satin-aldi/#sthash.YUhsj3wW.dpuf

 
Gönderildi : 08/01/2015 02:47

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18028
_
 

Bilgi için teşekkürler.

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 08/01/2015 23:37

Paylaş: