Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Cebit Eurasia 2013 de yeni neler var?

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
366 Görüntüleme
(@AykutSAGLAM)
Gönderiler: 42
Trusted Member
Konu başlatıcı
 
Eskiden fuarlar bir çok yeni ürünün ilk kez tanıtıldığı etkinlikler olurdu. Özellikle Cebit fuarlarını anadolunun bir çok yerinden meraklılar, öğrenciler ziyaret ederlerdi. Maalesef eski zamanları arıyoruz, firmamız ip telefon ve santral odaklı olduğundan fuarda ilk kez tanıtacağı bazı ürünler olacak ve sizlerinde ilgilenebileceğinizi düşünüyorum. Forumdaki arkadaşlarımızdan Cebit'te stand açan firmalar var ise sunacağı yenilikler hakkında bildirim yaparlarsa buradan duyurmuş olurlar.
 
Yenilikler ile ilgili ilk paylaşımı ben yapmak istiyorum. Biz Empatiq İletişim Teknolojileri olarak salon 4/ A-16'dayız.
Mobil Takip Yazılımı - 3CX : iOS, Android ve Windows tabanlı tablet ve telefonların uzaktan uygulamarın yönetilmesi, telefon görüşmelerinin analiz edilebilmesi ve coğrafik olarak cihazların takibi ve raporlanması özelliklerini içeren yeni uygulamamız
SantralBuKutuda - Grandstream: Orta ölçekli işletmelerin tercihi olan IP Santral altyapısında üzerinde telefon portları taşıyan ve entegre raporlama ve ses kaydı gibi opsiyonları ekstra lisans ücreti almadan sağlayan bir donanım
LyncBuKutuda - Sangoma: Microsoft Lync artık sadece bilgisayarlar yada mobil telefonlar dışında kullanmanın zamanı geldi. İster mevcut santraliniz ile entegre isterseniz santraliniz yerine konumlandırabileceğiniz santral yapısı sayesinde Lync dünyasının sağladığı avantajları tek seferde bir sunucu(appliance) üzerinde sağlayan bir yapı
Renkli ekran Gigabit IP Telefon - Yealink: Bir çok şirketin altyapı kablolamasında artık gigabit anahtarlamayı tercih ettiğini biliyoruz. Bu doğrultuda telefon altyapınız için de bu yeniliğe ayak uydurmanın zamanı geldi.

​Android artık masaüstü telefonunuzda - Grandstream​: Cebinizde akıllı telefon taşıyorsunuz ve bir çok iş amaçlı uygulama kullanıyorsunuz. Fakat bu uygulamaların hiçbirini ofis masaüstü telefonunuzla entegre edemiyorsunuz. Linkedin, Takvim, Rehber, Skype, Google Hangout, TV, Radyo, Oyunlar gibi daha da fazla çeşitlendirebileceğiniz tüm Google Play(Market) uygulamaları artık IP telefonunuz ile IP Santraliniz ile birlikte kullanımınıza sunuluyor.

 

Windows tabanlı santral yazılımı yeni özellikler- 3CX : Donanımdan bağımsız windows tabanlı platform üzerinde çalışan santral yazılımı uygulaması ile IT ekibinizin yönettiği sistemlere bir yenisi ekleniyor. Santralinizi sanallaştırın, yedekleyin, sistem upgrade yada yenileme ücretlerinden kurtulun. İstediğiniz ekonomik segmentte telefonları tercih edin. Artık telefon rehberinize masaüstü telefon yada bilgisayar yazılımından tek tuşa basarak arayın, outlook üzerinden tıklayıp otomatik çağrı başlatın. Mobil uygulaması sayesinde istediğiniz her yerden santral dahilisi gibi görüşme yapın, bu sırada görüşmeleriniz sesli olarak kaydedilebildiğini de aktaralım. Tabi tüm bunlar için yine ek bir ücret ödenmeyecektir, ayrıca windows tabanlı sistemlerin sağladığı yönetimsel kolaylık ve güvenlik gibi avantajları da unutmamak gerekir. 
 
Gönderildi : 22/10/2013 03:11

(@ibrahimDOGAN)
Gönderiler: 261
Reputable Member
 

Cebit sayenizde cazibesini arttırıyor.[Y]

 
Gönderildi : 22/10/2013 12:54

Paylaş: