Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

usb belleğe online görüntü yazmak...

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
407 Görüntüleme
(@Cenk-Celik)
Gönderiler: 100
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Konferans salonumuzda ki görüntü ve sesi içerisinde hdd bulunduran pioneer marka bir cihaza kaydetmekteyiz..Bu cihazdan görüntüleri 2 şekilde dışarıya alabiliyorum...


1- dvd ye yazmak 


2- backup (Backup ı harici bir hdd ye alabiliyorusunuz ama bu seferde pionerr cihazın içindeki tüm görüntüleri siliyor..Backup tüm görüntüleri tek seferde alıyor aynı zamanda..  )


Benim esas yapmak istediğim görüntü ve sesi konferans esnasında direk usb belleğe yazmak ve konferans bitiminde katılımcılara hediye etmek..


Elbetteki tek bir usb belleğe değil birden çok usb belleğe yazmak istiyorum..Bu tip bir şey yapmam mümkünmüdür? Yapılabiliyorsa nasıl bir alt yapı ve hangi cihazları temin etmem gerekli ?


 İlginize teşekkürler......

 
Gönderildi : 03/04/2011 22:24

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

nasıl bir görüntü ? kamera mı ? yoksa sunumda gösterilen materyaller mi ?

Eğer görüntü ise bunu günümüzde bir çok kamera var doğrudan SD belleğe kaydediyor.

Yani USB yerine SD kart için bunu yapabilirsiniz.Bunuda microSD -SD adaptörle verdiğinizde tüm bilgisayarlarda kullanılablir. (hepsinde kart okuyucu vardır sanırım) USB içinde microSD- USB adaptör kullanılabilir.

http://www.nexcopy.com/usb-duplicator/usb-duplicator-usb200pc/
bu makina bilgisayar üzerinde çoğaltım yapıyor ama detayına siz bakın isterseniz.

 

 

 

 
Gönderildi : 05/04/2011 22:50

(@Cenk-Celik)
Gönderiler: 100
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

yüksek çözünürlüklü zoom yapabilen bir dome kamera ve konferans salonundaki ses sistemi pioneer bağlı ve hdd sine kayıt yapıyor..Bildiğin konuşmacının görüntü ve sesi sahnede ne oluyosa onun görüntü ve sesi kaydediliyor...Fakat bu cihazdan görüntüleri sadece dvd ye yazdırabiliyorum..dvd ye yazdırmak yerine direk usb belleğe atabileceğim yada direk usb belleğe görüntü ve sesi yazabileceğim bi sistem arıyorum..


evet usb duplicatör çok güzel birden fazla usb çoğaltmak için ideal projemin bir ayağı buydu zaten..İşte ben bu duplicatöre direk kameramdan ve ses sisteminden gelen kabloları bağlayıp usb belleklere kayıt yaptırabilsem programın bitimindede usb bellekleri katılımcı ve misafirlere verebilsem süper olacak 🙂 derdim budur..


Teşekkür ederim.... 

 
Gönderildi : 06/04/2011 17:42

Paylaş: