Forum

Sharepoint hakkinda
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sharepoint hakkinda

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
510 Görüntüleme
(@iremkara)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba, 3 tane sorum vardi ayri basliklarda. 

 

1)Bir tane olusturdugum list icin look up yaptim. Yaptigim lookup ise bir library'de sutuna ait. Bu libraryde olusturdugum satirlarin bazirlarinda ppt sunumlari vardi. Lookup yaparken seceneklerde bu sunumlarda gozukuyor. Ornek vermek gerekirse ; istanbul listesinde sehirler sutunu olsun burdaki degerleri turkiyede adindaki libraryden alirken sehir seceneklerinde Istanbul,adana,powerpoint1,powerpoint2 cikiyor.

 

2)Bir adet giris sayfasi olusturdum. Bu sayfada canli bir ekran yapmak istiyorum.Baska bir listede olusturdugum eleman sayisini direkt page'de yazili olarak gormek istiyorum.

 

3)Quick luch kisminda ana basliklar ve bunlarin altinda linkler,dosyalar vs olusturarak duzenlemeler yaptim. Burdaki ana basliklari farkli bir punto veya farkli bir renk ile belirtmenin yolu var midir?

 

 

Yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.

 

 
Gönderildi : 11/05/2017 18:18

(@eravse)
Gönderiler: 1753
Üye
 

Merhaba 1 kısmını anlayamadım onu acarmısınız ?

 

2 - bunu yapmanız ıcın angular js gıbı bır clıent sıde dılle canlı olarak SharePoint rest API sı uzerınden okuma yapabılırsınız

 

3 - Evet var Inspect elemente degıstırmek ıstedıgınız yerı sag tıklayın ve classı alın sonra master page yadayenı bır css ıcerısıne bu class a aıt kodları yazın renk punto vb sonrasında ıse bu css doysasını master page e ekleyın

 

saygılar

 

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

 
Gönderildi : 14/05/2017 04:02

Paylaş: